Gratulacje dla tych co wierzyli w temat Stock Market crash 2018 zapoczątkowany na topie Emerging Markets 26 stycznia 2018. Jak się posłuchaliście zarobiliście tyle, że nie wiecie co z kasą robić - tak jak ja
Śmieszny jesteś, na prawdę :)
Gdyby ktoś cię posłuchał, to by w międzyczasie płakał na forum jak to wyzerował sobie portfel.
TMF z początku 2018 (poziom 20) zjechał na 15, a jest to lewarowany produkt 3x, żeby potem wbić się na 45 (obecnie).
Czyli co, według Ciebie (nawet jeśli ktoś “przetrwał ten zjazd) zapakował tam powiedzmy ile? 50k? 100k? To teraz ma hmm, czekaj 100-200k, wow, jeśli to jest dla CIebie “nie wiem co mam z kasą robić” to ja nie mam pytań. Krowa co dużo muczy, mało mleka daje - zastanów się nad tym :-)
No chyba że mówisz o TLT które napisałeś sam - wtedy WOW co za jazda, 50% w górę - [sarkazm] no faktycznie można iść kupować posiadłości na hawajach ;-) [/sarkazm]
Generalnie dużo gadasz, jaki to nie jesteś ekspert od wszystkiego, ale to tylko gadka. Pokaż te masywne trejdy z konta co dały ci miliony - ah no tak, nie masz… well…
Jak jakiś kretyn jeszcze raz mi powie, że repo crisis to brak podatków to zabije...
Tego typu obelgi to słychać w stodołach, więc trochę kultury by się przydało…
Zresztą “zabiję…” chyba śmiechem
Problem z tym forum jest taki, że 99.9% ludzi tutaj nie rozumie jak działa ekonomia i niech tak zostanie (tak jak 100% tych w bankach). 0.1% jestem ja. Dlatego wybacz nie wytłumaczę Ci jak mocno jesteś w błędzie i nie rozumiesz podstaw.
No tu to się popisałeś znowu swoją kulturą osobistą. Wiesz co kolego? Oprócz tego, że jesteś zwykłym szarakiem, to nie szanujesz ludzi, a w szczególności swoich znajomych, bo skoro 99.9% tego forum to kretyni i idioci a 0.1% to jest mega-kozak-greg który zna sie na wszystkim, to Tomkowi pewnie jest przykro, że znajomy (nie jakaś tam obca osoba) w taki lekceważący sposób wyraża się o grupie (do której Tomek też należy). Po prostu Twoje zachowanie jest kuriozalne, no ale widać ten typ tak ma.
Napisz se może maila do FED, czy innych hedgefundow żeby to Ciebie zatrudnili, bo przecież się znasz najlepiej - to dopiero oni Cię zabiją, ale śmiechem :-)
Swoim zachowaniem powodujesz, że Twoja wiedza idzie prosto do kibla, zamiast żeby ludzie coś na tym skorzystali i się czegoś nauczyli. A szkoda… ;-)
Następnym razem zamiast pisać: spółka X to warta ZERO, to stary miej jaja, weź se kredyt i nakupuj za wszystko opcji PUT, skoro to takie pewne - wtedy dopiero będziesz miał miliony. No ale znowu, to trzeba robić, a nie pier*** o dupie Maryni :)