rebahas pisze: ↑28 lis 2019, 08:50sebo pisze: ↑27 lis 2019, 23:15Dzielić się nie będę z kimś kogo nie znam, bo czemu to robić jak niektórzy tutaj piszą, by pisać co się inwestuje, tylko czemu mam pisać? Bo trzeba się dzielić na forum? OK ale wolę kogoś znać i wolę by cała rzesza nie miała do tego dostępu a tutaj ma, jaki to interes dla mnie czy innych ? Ludzie się pojawiają i znikają, jakie konto założyć co kupić i zaraz ich nie ma, mam tylko szacunek dla bywalców im mogę powiedzieć i pogadać innych mam gdzieś.
Nie odbieraj tego personalnie ale jak to mawiam mój kolega "ciągniesz nas białasie złamasie w dół". Jak wspominałem w wątku o rozwijaniu forum właśnie tego trzeba się wystrzegać czyli kółka wzajemnej adoracji. Nie chcesz się dzielić to się nie dziel, koniec kropka i nie musi o tym wiedzieć od razu cały świat. Wiecznie pesymizmem od Ciebie zawiewa i wiecznie coś jest nie tak - trochę więcej pozytywnego myślenia proponuję.
Nic nie odbieram personalnie, nie wiem o czym pisałeś i jakoś mnie nie interesuje, pisz, dziel się itd, ja pisałem przemyślenia ale też do wiesia nie do Ciebie. Wolny rynek robisz co chce, nie wypowiadaj się na mój temat bo mnie nie znasz. Ja już swoje zrobiłem, Ty zrób teraz swoje.
Pisz dużo, dawaj różne analizy pomysły ja poczytam i nie pisz do mnie personalnie.