Witam.
Czy w pytaniach na temat dochodu moge podać fałszywe zawyżone wartości? Chciałbym uzyskac dostęp do opcji a w rzeczywistości nie mieszczę się w widełki.
Pytania od brokera
Re: Pytania od brokera
Niestety jest to konieczne
- Tomek
- Money talks
- Tu mieszkam: Sam już nie wiem, chyba głównie jednak na lotniskach
Te informacje mają charakter deklaracji, więc sam sobie odpowiedz :) W rzeczywistości jeszcze nie spotkałem się, żeby broker weryfikował dochody od pracodawcy. Darowizny – tak, ale dochody nie.
Dziękuje za odpowiedzi :)
Może zabrzmię jak foliarz ale troche to mi to wygląda jak specjalny zabieg mający na celu zniechęcić zwykłego Jana Kowalskiego do korzystania z tych pożytecznych instrumentów.
PS. Tomku, dziękuję za fantastycznego bloga i polecane lektury. Moje powyższe skojarzenie wzieło się właśnie z polecanej przez Ciebie książki "Misbehaving: The Making of Behavioral Economics" :)
Może zabrzmię jak foliarz ale troche to mi to wygląda jak specjalny zabieg mający na celu zniechęcić zwykłego Jana Kowalskiego do korzystania z tych pożytecznych instrumentów.
PS. Tomku, dziękuję za fantastycznego bloga i polecane lektury. Moje powyższe skojarzenie wzieło się właśnie z polecanej przez Ciebie książki "Misbehaving: The Making of Behavioral Economics" :)
-
- Forumowy wyga
- Tu mieszkam: Warszawa
Aby zdobyć doświadczenie w operowaniu opcjami musisz mieć doświadczenie w operowaniu opcjami. Proste :) Taki paragraf 22.