Ycharts
- Tomek
- Money talks
- Tu mieszkam: Sam już nie wiem, chyba głównie jednak na lotniskach
Re: Ycharts
Wspólny dostęp jest mało komfortowy, bo w tym samym czasie może być podłączona tylko jedna sesja i druga jest automatycznie wylogowywana, wiec trzeba by robić harmonogram używania, żeby sobie w paradę nie wchodzić. No a wiadomo, ze największa chęć na sprawdzenie czegoś pojawia się spontanicznie w trakcie sześciogodzinnej sesji.
Szybkie pytanie...
ile kosztuje abonament w ycharts w wersji pro i standard??
ile kosztuje abonament w ycharts w wersji pro i standard??
- Tomek
- Money talks
Standard 3600$, Pro 6000$ za rok. Potrzebujesz raczej wersji Standard.
Jeśli byłbyś zdecydowany, to daj znać, a podeśle Ci kontakt do mojego product managera i powinieneś otrzymać jakieś 20-30% zniżki. W tym roku kupowaliśmy u nich dwuletnie licencje dla kilkuset osób za ponad pół miliona złotych, wiec powinni być skłonni do negocjacji dodatkowego abonamentu.
Jeśli byłbyś zdecydowany, to daj znać, a podeśle Ci kontakt do mojego product managera i powinieneś otrzymać jakieś 20-30% zniżki. W tym roku kupowaliśmy u nich dwuletnie licencje dla kilkuset osób za ponad pół miliona złotych, wiec powinni być skłonni do negocjacji dodatkowego abonamentu.
YCharts jest super - mogę potwierdzić. Mam wersje standard a w ramach Uniwersytetu Inwestycyjnego Tomka przez jakies 2-3 tyg mieliśmy wersje professional i tam jest moc ale cena tez jest niezłaTomek pisze: ↑25 sie 2021, 18:04 Standard 3600$, Pro 6000$ za rok. Potrzebujesz raczej wersji Standard.
Pozdrawiam
Michał
Gdzieś na fb na grupie, jak wrzuciłem takie zapytanie to odpisali mi, że 50$ za miesiąc płatne z góry za cały rok, taka oferta przy zamówieniu grupowym powyżej 100 osób...
prawda, czy blef?
bo różnica między 600$ rocznie a 3600$ jest spora ;)
ogólnie to jestem zainteresowany i chętnie bym w to wszedł tylko musiałbym się zastanowić czy wykorzystam ten program na tyle, żeby warto było płacić za niego ponad 1000 PLN miesięcznie ;)
przy 50-100$ miesięcznie to bym się nie zastanawiał :) ale nie wiem czy to osiągalne...
prawda, czy blef?
ogólnie to jestem zainteresowany i chętnie bym w to wszedł tylko musiałbym się zastanowić czy wykorzystam ten program na tyle, żeby warto było płacić za niego ponad 1000 PLN miesięcznie ;)
przy 50-100$ miesięcznie to bym się nie zastanawiał :) ale nie wiem czy to osiągalne...
Nie blefMarcin pisze: ↑30 sie 2021, 13:00 Gdzieś na fb na grupie, jak wrzuciłem takie zapytanie to odpisali mi, że 50$ za miesiąc płatne z góry za cały rok, taka oferta przy zamówieniu grupowym powyżej 100 osób...
prawda, czy blef?
- Tomek
- Money talks
Nam się udało 55$ m/c przy bodajże 130 osobach (płatne z góry za rok 660$)
No to Tomek, przy 55$ na miesiąc, płatne z góry za cały rok to się nawet nie zastanawiam, tylko biorę! :)
powiedz tylko gdzie, co i jak mam zrobić? ;)
powiedz tylko gdzie, co i jak mam zrobić? ;)
iMisiek pisze: ↑30 sie 2021, 13:49Nie blefMarcin pisze: ↑30 sie 2021, 13:00 Gdzieś na fb na grupie, jak wrzuciłem takie zapytanie to odpisali mi, że 50$ za miesiąc płatne z góry za cały rok, taka oferta przy zamówieniu grupowym powyżej 100 osób...
prawda, czy blef?
Nie blef...?
czy
Nie, blef...?
plisssss, rób przecinki ;)
Było tak jak Tomek Tobie napisał a ja na innym forum moze Tobie odpisałem bo kojarzę temat ze ktoś pytał o własnie o yCharts
Tak na marginesie sam mam yCharts i polecam
- Tomek
- Money talks
Zapraszam zatem na czwartą edycję Uniwersytetu Inwestycyjnego, która startuje w marcu 2022 roku :) Tam jesteśmy w stanie spokojnie uzbierać grupę ponad stu osób zainteresowanych takim abonamentem. Inaczej to chyba mało realne, żeby znaleźć setkę osób tak z "ulicy".
Myślę ze dojdzie do tego ze w którejś edycji Uniwersytetu Inwestycyjnego będziemy kupować wersje professional :-)
-
- Forumowy wyga
- Tu mieszkam: Warszawa
Myślę, że po którejś edycji Uniwersytetu studenci sobie kupią własną wersję professional :)
W sumie jak rozmawalismy na opcja i odpowiednim kapitalem to w moze byc kwestia od 1 dnia do 1 tygodnia :-)winnie-the-pooh pisze: ↑01 wrz 2021, 21:55 Myślę, że po którejś edycji Uniwersytetu studenci sobie kupią własną wersję professional :)
Cześć wszystkim!
Pozdrawiam
Jestem zainteresowany subskrypcją na Ychartsa. Chcę również dołączyć do następnej edycji UI gdzie na pewno skorzystam z zakupu Ychartsa po niższej cenie. Jednak do tego czasu jest jeszcze parę miesięcy, a chciałbym już teraz korzystać z dobrodziejstw tego portalu. Czy możesz podesłać mi kontakt do swojego product managera?Tomek pisze: ↑25 sie 2021, 18:04 Standard 3600$, Pro 6000$ za rok. Potrzebujesz raczej wersji Standard.
Pozdrawiam
- Tomek
- Money talks
Jasne, odezwij się do tego pana: nate@ycharts.com i powiedz, że jesteś moim klientem, że dopiero uczysz się giełdy i że na indywidualnym szkoleniu pokazałem Ci yCharts.com i że jesteś nim oczarowany, ale dopiero zaczynasz giełdę, kapitał masz rzędu 10 000 USD i ta cena 300$ za miesiąc to strasznie drogo dla Ciebie i czy nie mógłbyś dostać na początek jakiejś zniżki na abonament 6 miesięcy, żeby zobaczyć czy w ogóle będziesz w stanie wykorzystać wszystkie możliwości serwisu itd. Myślę, że 30% zniżki jest realne.
Dzięki :)Tomek pisze: ↑03 wrz 2021, 13:20 Jasne, odezwij się do tego pana: nate@ycharts.com i powiedz, że jesteś moim klientem, że dopiero uczysz się giełdy i że na indywidualnym szkoleniu pokazałem Ci yCharts.com i że jesteś nim oczarowany, ale dopiero zaczynasz giełdę, kapitał masz rzędu 10 000 USD i ta cena 300$ za miesiąc to strasznie drogo dla Ciebie i czy nie mógłbyś dostać na początek jakiejś zniżki na abonament 6 miesięcy, żeby zobaczyć czy w ogóle będziesz w stanie wykorzystać wszystkie możliwości serwisu itd. Myślę, że 30% zniżki jest realne.
$200 miesięcznie (już ze zniżką), czyli $2400 rocznie przy kapitale $10000. Nie wróżę sukcesu.
-
- Forumowy wyga
U mnie przyszedł defaultowy email (nie uwzględnił zakupu na 2 lata z UI2021):
---
By default, your new annual subscription rate will be $1,320, which reflects a discount of 63% off our new user rate.
If you would like to pay in advance for 2 years, we can reduce your new rate to $1,260 per year. Please reply to this email if you would like to proceed with this option.
---
więc wszystko z rękach sztuki negocjacji.
---
By default, your new annual subscription rate will be $1,320, which reflects a discount of 63% off our new user rate.
If you would like to pay in advance for 2 years, we can reduce your new rate to $1,260 per year. Please reply to this email if you would like to proceed with this option.
---
Ciekawe jak wyglądała by sztuka negocjacji przy wersji professional :-)winnie-the-pooh pisze: ↑03 wrz 2021, 23:13 U mnie przyszedł defaultowy email (nie uwzględnił zakupu na 2 lata z UI2021):
---
---
- Tomek
- Money talks
Winnie, a to 1320$ dotyczy wersji Standard? Jeśli tak, to jest rewelacyjna zniżka dla osób "z ulicy".
-
- Forumowy wyga