Główna strona www.tradingforaliving.pl bez menu o opcjach?
Główna strona www.tradingforaliving.pl bez menu o opcjach?
Witam
Jeszcze nie dawno na https://www.tradingforaliving.pl/ było rozwijanie menu gdzie można znaleźć cale kompendium o opcjach (CALL, PUT, LEAPS, spready itd itp)
Teraz mamy taki widok wiec pozostaje ukryty link https://www.tradingforaliving.pl/opcje/
Czy mozna wrócic do poprzedniej wersji?
Dzieki
M
Jeszcze nie dawno na https://www.tradingforaliving.pl/ było rozwijanie menu gdzie można znaleźć cale kompendium o opcjach (CALL, PUT, LEAPS, spready itd itp)
Teraz mamy taki widok wiec pozostaje ukryty link https://www.tradingforaliving.pl/opcje/
Czy mozna wrócic do poprzedniej wersji?
Dzieki
M
- Załączniki
-
- Screenshot 2021-12-12 173241.jpg (29.63 KiB) Przejrzano 17858 razy
- Tomek
- Money talks
- Tu mieszkam: Sam już nie wiem, chyba głównie jednak na lotniskach
Re: Główna strona www.tradingforaliving.pl bez menu o opcjach?
Ahhh, dzięki za zwrócenie uwagi! Ostatnia aktualizacja Wordpressa mocno namieszała i sporo rzeczy na blogu się posypało. Skrupulatnie je poprawiam, ale kwestia tego menu kompletnie mi uciekła. Już wróciło poprawne rozmieszczenie, thx za info!
Znowu coś strona się wysypała
- Tomek
- Money talks
Tak, to ostatnia aktualizacja WP rozwaliła cały szablon, a mój deweloper się wygrzewa na Bora Bora czy innych Hawajach i będzie dopiero po nowym roku, także do tego czasu mogą pojawiać się jakieś dziwne rzeczy na stronie. Staram się jednak w miarę na bieżąco naprawiać wszystko, co zauważę. Sorrki za to!
Luz - w tej cenie lepszej strony nie ma w całym polskim internecie :)
No czasami jak nie ma jakiś powodów aby update robić natychmiast, bo jakieś poważne dziury w WP czy coś, to lepiej się z aktualizacją wstrzymać w myśl zasady "że lepsze jest znane zło niż nieznane dobro" ;)Tomek pisze: ↑30 gru 2021, 20:18 Tak, to ostatnia aktualizacja WP rozwaliła cały szablon, a mój deweloper się wygrzewa na Bora Bora czy innych Hawajach i będzie dopiero po nowym roku, także do tego czasu mogą pojawiać się jakieś dziwne rzeczy na stronie. Staram się jednak w miarę na bieżąco naprawiać wszystko, co zauważę. Sorrki za to!
W ramach "że lepsze jest znane zło niż nieznane dobro" to znów mamy takie samo menu - wiec zniknęło rozwijanie menu gdzie można znaleźć cale kompendium o opcjach (CALL, PUT, LEAPS, spready itd itp)rebahas pisze: ↑30 gru 2021, 22:53No czasami jak nie ma jakiś powodów aby update robić natychmiast, bo jakieś poważne dziury w WP czy coś, to lepiej się z aktualizacją wstrzymać w myśl zasady "że lepsze jest znane zło niż nieznane dobro" ;)Tomek pisze: ↑30 gru 2021, 20:18 Tak, to ostatnia aktualizacja WP rozwaliła cały szablon, a mój deweloper się wygrzewa na Bora Bora czy innych Hawajach i będzie dopiero po nowym roku, także do tego czasu mogą pojawiać się jakieś dziwne rzeczy na stronie. Staram się jednak w miarę na bieżąco naprawiać wszystko, co zauważę. Sorrki za to!
- Załączniki
-
- Screenshot 2021-12-31 114327.jpg (39.05 KiB) Przejrzano 17520 razy
- Tomek
- Money talks
!!#@#%!#$% – (z ang. dzięki, już poprawiłem :)
- Tomek
- Money talks
Miałem łacinę w liceum, więc teraz szpanuję :)
Znow jest takie samo menu a przy okazji czy tam gdzie jest niebieski krzyzyk to mozna bylo umieścic link to glowej strony zeby latwo bylo przejść
- Załączniki
-
- Screenshot 2022-01-04 152952.jpg (152.41 KiB) Przejrzano 17357 razy
-
- Screenshot 2022-01-04 152823.jpg (152.47 KiB) Przejrzano 17359 razy
Tak wiem ale trzeba przewijac cala strone a tak zawsze na gorze mialbys link do glowej strony
Dalej razi, głowna strona z zdublowanym menu.
Oj dajmy już spokój z tą stroną. Cytując kalsyka "Jak mówi, że naprawi to naprawi, nie trzeba mu co pół roku przypominać".
ale kto pytał? XD
Znow sie rozjechało
- Tomek
- Money talks
Miałem ostatnio trochę urwanie głowy z zamykaniem 2021 roku w Polsce i z otwieraniem nowego funduszu w Luksemburgu (stay tunned!); z przeprowadzką i z załatwianiem miliona innych rzeczy prywatnych, więc trochę zaniedbałem bloga, ale od przyszłego tygodnia stopniowo powinien wracać do życia. Wtedy też zamówię u swojego programisty jakiś audyt tej strony i wdrożenie wszystkich poprawek, żeby przestała się wykrzaczać tak, jak teraz.
Sorrki za to, ale poproszę o jeszcze trochę cierpliwości i będzie pan zadowolony :)
Sorrki za to, ale poproszę o jeszcze trochę cierpliwości i będzie pan zadowolony :)
Mozna bylo powiedziec ze ostatnio tutaj było jak wg slow wierszaTomek pisze: ↑02 lut 2022, 06:45 Miałem ostatnio trochę urwanie głowy z zamykaniem 2021 roku w Polsce i z otwieraniem nowego funduszu w Luksemburgu (stay tunned!); z przeprowadzką i z załatwianiem miliona innych rzeczy prywatnych, więc trochę zaniedbałem bloga, ale od przyszłego tygodnia stopniowo powinien wracać do życia. Wtedy też zamówię u swojego programisty jakiś audyt tej strony i wdrożenie wszystkich poprawek, żeby przestała się wykrzaczać tak, jak teraz.
Ciemno wszędzie
Głucho wszędzie
Co to będzie
Co to będzie
Chyba programista za audyt tej strony nie dostał zapłaty bo znów mamy podwójne menuiMisiek pisze: ↑02 lut 2022, 09:45Mozna bylo powiedziec ze ostatnio tutaj było jak wg slow wierszaTomek pisze: ↑02 lut 2022, 06:45 Miałem ostatnio trochę urwanie głowy z zamykaniem 2021 roku w Polsce i z otwieraniem nowego funduszu w Luksemburgu (stay tunned!); z przeprowadzką i z załatwianiem miliona innych rzeczy prywatnych, więc trochę zaniedbałem bloga, ale od przyszłego tygodnia stopniowo powinien wracać do życia. Wtedy też zamówię u swojego programisty jakiś audyt tej strony i wdrożenie wszystkich poprawek, żeby przestała się wykrzaczać tak, jak teraz.
Ciemno wszędzie
Głucho wszędzie
Co to będzie
Co to będzie
- Tomek
- Money talks
Pojawiło się ostatnio na świecie trochę istotniejszych kwestii, którymi trzeba się było zająć bardziej priorytetowo, niż naprawianiem podwójnego menu na blogu w internecie, ale wszystko już powinno być OK.