Chicken trading
Re: Chicken trading
To jeden z moich ulubionych wątków :D
Czyli jest choć jeden czytelnik ;P
Dzisiejsze Deep Buying Palantiera
Dzisiejsze Deep Buying Palantiera
Ja też zaglądam. ;) Pozdrawiam
A to skoro mam już dwóch widzów, to wrzucę dwa dzisiejsze trade'y
Brakout na Palantierze - trochę przedwczesny, a później było już za drogo by ponowić
No i bottom picking na Macy's
Brakout na Palantierze - trochę przedwczesny, a później było już za drogo by ponowić
No i bottom picking na Macy's
Dziś z okazji Doughnut Day long na Japku ;)
Uratowałem Twittera przed śmiercią w otchłani shortów ;]
Dziś średni dzień, polowałem na breakout technologii po gorszych wynikach niż spodziewane o bezrobociu
A później wyławiałem, to co spada, choć nie ma w tych spadkach większego sensu...
A później wyławiałem, to co spada, choć nie ma w tych spadkach większego sensu...
Taki tam dziś niezbyt efektownie polowanie na dołek po wynikach...
Ale tu cisza... wielu gości na forum raczej ni ma...
Dziś fajna sesja byłą to się pochwalę - Pierwsze wejście na longa, zamknięcie na VWAPie, drugi short, gdy dotarli po 30$ na potężnym wolumenie wykończeniowym, trzecia próba zakończona na break even - liczyłem, że gibko się odbiją od wcześniej testowanego poziomu, ale chyba algorytmy straciły zainteresowanie...
Dziś fajna sesja byłą to się pochwalę - Pierwsze wejście na longa, zamknięcie na VWAPie, drugi short, gdy dotarli po 30$ na potężnym wolumenie wykończeniowym, trzecia próba zakończona na break even - liczyłem, że gibko się odbiją od wcześniej testowanego poziomu, ale chyba algorytmy straciły zainteresowanie...