Szkolenie online u Tomka

Czytałeś ostatnio dobrą książkę? Znalazłeś fajny webinar? Odkryłeś ciekawy artykuł w prasie lub wpis na innym blogu? Wpadł Ci w ręce wartościowy raport lub newsletter? Podziel się wrażeniami.
MMP

Szkolenie online u Tomka

Post autor: MMP » 24 mar 2018, 20:02

Witam,
Chciałbym się podzielić ze wszystkimi swoimi wrażeniami po właśnie zakończonym szkoleniu giełdowo-inwestycyjnym online u Tomka.
Trwa to w moim przypadku pół roku. Przed szkoleniem wydawało mi się, że już coś wiem na temat inwestowania na giełdzie. Dwa lata czytania książek i oglądania na YouTube różnych fachowców. Okazało się, że nic nie wiedziałem. Mogłem tak dalej czytać książki przez kolejne kilka lat i tracić czas poruszając się w kierunku swoich marzeń z prędkością ślimaka wolnobieżnego. To co Tomek mi pokazał, wyłożył, zaprezentował, wytłumaczył zmieniło cały mój pogląd na inwestowanie i można powiedzieć, że ze ślimaka przekształcam się w Usaina Bolta. A to już inne przyspieszenie, szybkość i zakres poruszania się po instrumentach giełdowych. Naprawdę, Tomek otworzył przede mną cały nowy, nieodkryty do tej pory wszechświat pełen wspaniałych narzędzi, instrumentów, analiz fundamentalnych, technicznych, opcji i spreadów. I zrobił to w bardzo przystępny i zrozumiały dla laika sposób. Zaznaczam, że nie mam żadnego, nawet pokrewnego wykształcenia w tym kierunku.

Naprawdę warto
Szczerze polecam wszystkim pasjonatom giełdy

Pozdrawiam Wszystkich
MMP

Awatar użytkownika
Tomek
Money talks
Kontakt:

Re: Szkolenie online u Tomka

Post autor: Tomek » 28 mar 2018, 12:05

Dzięki stary za tę opinię! Wszakże byłeś pierwszy, który przetestował formułę online, więc i ryzyko było większe. Bardzo się cieszę, że wszystko się sprawdziło :)

ODPOWIEDZ