Stock Market Crash 2018 - live comments
Re: Stock Market Crash 2018 - live comments
Do 3.0% chcą dotrzeć? O kurde ... (to wszystko jest USTAWIONE na tępych trejderów, którzy idą w/g schematu BTFD zawsze).
2.86%, a amatorzy kupują akcje heheheh
Piszę to gdy NASDAQ ma 6642pkt.
Jak mogę być poza rynkiem jak przy krachach się robi po 300-500% w chwilę? :) Szkoda mi jest tych ludzi, ale głupota kosztuję to jest znowu czas na 3xshort NASDAQ... niestety... Może dzisiaj jeszcze może jutro, nie ma opcji aby rynek się utrzymał przy takich 10Y obligacjach (chyba, że FED skupuje akcje)...Kris pisze:Greg. Obecnie jesteś poza rynkiem i obserwujesz czy posiadasz jakieś czynne aktywa ?
Piszę to gdy NASDAQ ma 6642pkt.
Oczywiście ... w 3xshort przy 6642 na NASDAQu. Nie wiem teraz ile to jest bo nie mam otwartego konta... Ticker : SQQQ (3xshort NASDAQ)
UWAGA : nie naśladujcie mnie bo w 90% nie podaje kiedy zamykam pozycje.
6642 :
Ojjjjjjjjjjjjjjjjj już 6583...
PS : Super jutro zobaczycie dopiero minus na otwarciu... :)
UWAGA : nie naśladujcie mnie bo w 90% nie podaje kiedy zamykam pozycje.
6642 :
Ojjjjjjjjjjjjjjjjj już 6583...
PS : Super jutro zobaczycie dopiero minus na otwarciu... :)
Ostatnio zmieniony 07 lut 2018, 22:06 przez Greg, łącznie zmieniany 1 raz.
Oj no nie mogę Wam wszystkiego zdradzać :) Wybaczcie...
Hahaha, nuda, zrobili jak zwykle crash after-hours, że jutro ludzie rzucą się jak zwykle do panicznej sprzedaży akcji
Chyba muszę iść na emeryturę... Każde zachowanie rynku znam na pamięć hahahaha
PS : jutro mój 2xlong na VIX będzie sky-rocket...
Hahaha, nuda, zrobili jak zwykle crash after-hours, że jutro ludzie rzucą się jak zwykle do panicznej sprzedaży akcji
Chyba muszę iść na emeryturę... Każde zachowanie rynku znam na pamięć hahahaha
PS : jutro mój 2xlong na VIX będzie sky-rocket...
Ostatnio zmieniony 07 lut 2018, 22:18 przez Greg, łącznie zmieniany 1 raz.
żeby nie było, że oszukuje. 18.78 - SQQQ
Tu macie mój VIXx2 ... Kurde za głupotę ludzi się zarabia pieniądze...Ludzie to jednak debile...
Tu macie moje opcje, dziś dorzuciłem shortx3 na Russela 2000
Hahahaha, ale mam ubaw... Znowu wydymali wszystkich BTFD...
Tu macie mój VIXx2 ... Kurde za głupotę ludzi się zarabia pieniądze...Ludzie to jednak debile...
Tu macie moje opcje, dziś dorzuciłem shortx3 na Russela 2000
Hahahaha, ale mam ubaw... Znowu wydymali wszystkich BTFD...
Jutro na rozpoczęciu zobaczycie co to znaczy CRASH WAVE #2 hahahah :)
Ja nie mam szklanej kuli ... ja mam rozum :)Kris pisze:Na razie Spełnia się wszystko co Twoja szklana kula Ci podpowiada ;) SZACUN
Oczywiście...Kris pisze:Rozumiem że cały czas Dolar według Ciebie powinien się umacniać ciągiem do poziomu 3,50/3/60
Zasada prosta jest na rynku, ktoś musi zyskać by mógł ktoś stracić.
Jeśli Ty zyskujesz ktoś musi stracić.
Pazerność ludzi i tu dociera.
Jeśli Ty zyskujesz ktoś musi stracić.
Pazerność ludzi i tu dociera.
Ja od jakiegoś czasu obserwuje kontrakt na GPW. Na razie nie wchodzę.
Jeśli w USA się rynek załamie i do tego dojdą roboty to fakt GPW mocno ucierpi przy tym, tyle, że nie jest droga a jak spadnie będzie w dobrej cenie i może szybko odbić.
Gra na spadki jest krótka i może być bolesna jak się ma zły timing dlatego to nie dla każdego.
Jeśli w USA się rynek załamie i do tego dojdą roboty to fakt GPW mocno ucierpi przy tym, tyle, że nie jest droga a jak spadnie będzie w dobrej cenie i może szybko odbić.
Gra na spadki jest krótka i może być bolesna jak się ma zły timing dlatego to nie dla każdego.
Tak spada, miałem go sprzedać, ale mam w euro więc kurs euro był nie opłacalny, przyjąłem opcję zakupów, więc co jakiś czas dokupuję, teraz czekam na właściwy moment kupna.
Ma już bardzo dobrą cenę, czekam na odbicie delikatne ropy i później spadek i biorę, pewnie poniżej 4 Euro. Ja gazprom nie trzymam spekulacyjnie tylko na dłuższe lata + dywidenda.
niestety jest co roku, jak by była co 3 miesiące by było lepiej. Czekam na tą cenę ropy co pisałem, ale muszę uwzględnić kurs euro a dolar i euro się wzmacnia. Parę groszy dziennie więc w przyszłym tygodniu pewnie wejdę.
Ma już bardzo dobrą cenę, czekam na odbicie delikatne ropy i później spadek i biorę, pewnie poniżej 4 Euro. Ja gazprom nie trzymam spekulacyjnie tylko na dłuższe lata + dywidenda.
niestety jest co roku, jak by była co 3 miesiące by było lepiej. Czekam na tą cenę ropy co pisałem, ale muszę uwzględnić kurs euro a dolar i euro się wzmacnia. Parę groszy dziennie więc w przyszłym tygodniu pewnie wejdę.
Mam podobny plan zgodnie z teorią Grega, że jest duże prawdopodobieństwo spadku ropy do 50 USD. Gazprom w EUR już jest poniżej 4 EUR.
Ja nie mam z teorią Grega tylko swoją, nie liczę na 50$ teraz i jeszcze przy zimie.
Myślisz, że ile spadnie do 3, to jest dobra spółka i to, że ropa będzie spadać nie znaczy, że będzie w dzień w dzień podążać za ropą.
Przy horyzoncie dłuższym, nie ma znaczenia paręnaście centów w tą czy tamtą.
Gazprom mam kiedyś kupiłem i w dość dobrej cenie, jakakolwiek teraz cen jaka jest jest dla mnie prawie akceptowalna.
Powinienem uwzględnić politykę, jak Niemcy się dogadają z Putinem, do będą mieli wzrosty a nie spadki. Polityka tu jest ważna.
Myślisz, że ile spadnie do 3, to jest dobra spółka i to, że ropa będzie spadać nie znaczy, że będzie w dzień w dzień podążać za ropą.
Przy horyzoncie dłuższym, nie ma znaczenia paręnaście centów w tą czy tamtą.
Gazprom mam kiedyś kupiłem i w dość dobrej cenie, jakakolwiek teraz cen jaka jest jest dla mnie prawie akceptowalna.
Powinienem uwzględnić politykę, jak Niemcy się dogadają z Putinem, do będą mieli wzrosty a nie spadki. Polityka tu jest ważna.
Macie tutaj fragmencik o ultra longach na ropie... Warto jednak czytać takie podsumowanie co tydzień, bardzo merytoryczny portal
http://www.bogaty.men/kreskowe-ogledziny-tygodnia-0618/
http://www.bogaty.men/kreskowe-ogledziny-tygodnia-0618/
Do ilu spadnie tego nie wiem, przy dużych emocjach cena rzadko jest adekwatna do "prawdziwej" wartości. Nie będę czekał na 50 USD ale jet to jakiś punkt odniesienia. Nie kupuje spółek na chwilę.