Live o wszystkim
Re: Live o wszystkim
NIe byłbym pewny, że stopy procenowe zaczną rosnąć.
Sunny Optical (hkg:2382) solidne nowe ATH :-)..
Kris pisze: ↑08 lis 2020, 15:38Panowie nasuwają mi się pewne wątpliwości w związku wygraną Bidena. Czy przypadkiem ta persona nie zapowiadała podniesienia podatków dla najbogatszych, opodatkowania giełdy i pozostałych obietnic bardzo przypominających socjalizm ? Chciałbym poznać Waszą opinię na temat możliwych scenariuszy związanych z przyszłością giełdy w USA.
Bloomberg stworzyl calkiem ciekawe podsumowanie. Mam nadzieje, ze wpusci was bez paywalla.
https://www.bloomberg.com/news/articles ... ow-organic
glina pisze: ↑09 lis 2020, 08:40Bloomberg stworzyl calkiem ciekawe podsumowanie. Mam nadzieje, ze wpusci was bez paywalla.
https://www.bloomberg.com/news/articles ... ow-organic
mnie nie wpuscil :(
I dobrze, bo trzeba płacić.
A tak poważnie to zainstaluj sobie uBlock Origin lub Adguard i dopisz do User Rules następującą frazę:
A tak poważnie to zainstaluj sobie uBlock Origin lub Adguard i dopisz do User Rules następującą frazę:
Kod: Zaznacz cały
bloomberg.com##body:style(overflow:auto !important)
bloomberg.com##+js(nosiif, clearInterval, 10)
dziękuję!!!
- Ryszard Wielkouch
- Forumowy wyga
Ptaszki ćwierkają, że wieloryb opcyjny znowu jest na nasdaqu :>
Ostatnio na SPY chyba mocno wtopił?
Premarket: Aurora Cannabis (ACB, +41%), Canopy Growth (CGC, +13%), Aphria (APHA, +18.1%), Cronos Group (CRON, +22.8%), Tilray (TLRY, +35.4%) HEXO (HEXO, +39.6%) and the ETFMG Alternative Harvest ETF (MJ, +17.3%).
Ryszard Wielkouch pisze: ↑09 lis 2020, 12:09Ptaszki ćwierkają, że wieloryb opcyjny znowu jest na nasdaqu :>
:) Wygląda na to, ze juz nie martwimy się wynikiem wyborów i stimulusem...
Sluchajcie, chyba jest brexit deal. Newsow jeszcze nie ma ale gielda cos wie.
A moze nie Brexit tylko szczepionka?
*Pfizer, BioNTech on Track to Seek Regulatory Authorization of Covid-19 Vaccine as Early as This Month, Pfizer Says
Nie idzie sie juz polapac w tych dobrych wiadomosciach.
A moze nie Brexit tylko szczepionka?
*Pfizer, BioNTech on Track to Seek Regulatory Authorization of Covid-19 Vaccine as Early as This Month, Pfizer Says
Nie idzie sie juz polapac w tych dobrych wiadomosciach.
Ostatnio zmieniony 09 lis 2020, 12:56 przez glina, łącznie zmieniany 2 razy.