Live o wszystkim
Re: Live o wszystkim
Gratuluje ACB i XPEV :-)
https://uk.finance.yahoo.com/news/whats ... 33437.html
O ile pamiętam to w Chinach rządzi Wechat i płatności przez niego, to widać że szykuje się niezła konkurencja w sensie potencjalnej ilości użytkowników.
O ile pamiętam to w Chinach rządzi Wechat i płatności przez niego, to widać że szykuje się niezła konkurencja w sensie potencjalnej ilości użytkowników.
Do obserwacji też podrzucam RKT, bo wydaje się że na aktualne czasy ma to potencjał.
$PLTR zasuwa... w takim momencie żal, że się tak mało kupiło ;P
- Ryszard Wielkouch
- Forumowy wyga
Uważajcie bo jestem bliski powiedzenia, że to oczywisty szort ;)
Magiczny trójkąt obligacje, dolar i giełda wszystko spada. Chyba rzadko zdarzały się takie anomalie w przeszłości.
Magiczny trójkąt obligacje, dolar i giełda wszystko spada. Chyba rzadko zdarzały się takie anomalie w przeszłości.
hehe, ja po 9.00 sprzedałem więc blisko. To weź swoje 100% i podaj dalej ;)
CVS plus 8 % w końcu zrozumieli że nie ma blue wave no i piękne wyniki w końcu moje value się ruszyło :)
Zaskoczony jestem powiem szczerze, tak po 2 dniach. W takich akcjach wazne zeby wytrzymac az do konca zabawy. Dotychczasowe doswiadczenie pokazuje, ze nawet jak sie sprzeda po drugiej stronie gorki to i tak lepiej niz sprzedac za wczesnie. Byle by nie byc tym co kupi na gorce :-).
Dzisiaj oglądałem taki filmik: "Don't Buy Aurora Stock !"glina pisze: ↑06 lis 2020, 18:25
Zaskoczony jestem powiem szczerze, tak po 2 dniach. W takich akcjach wazne zeby wytrzymac az do konca zabawy. Dotychczasowe doswiadczenie pokazuje, ze nawet jak sie sprzeda po drugiej stronie gorki to i tak lepiej niz sprzedac za wczesnie. Byle by nie byc tym co kupi na gorce :-).
https://www.youtube.com/watch?v=c5J3l5AVGJw
Spekulacja ok, firmy do marihuany ok, ale lepiej nie akurat tą? Hertz swego czasu tez miał wspaniałe "momentom" ;)
Pod inwestycje bron boze, ale film ktory pokazales to dobry scenariusz pod short squueze ktory pewnie wlasnie obserwujemy. Przeciez oni nigdy nie mieli fundamentow pod wzrosty, a mimo wszystko ceny zostaly wywindowane w kosmos. Jestem tez gotowy na potezna strate, ale kupilem malo wiec jakos to przezyje :-).
Ja widzę jakąś perspektywę w tej branży, niby Growth pokazuje dla APHA i ja delikatnie to obstwiam.
OK doczytalem, ze w poniedzialek ACB raportuje wyniki wiec jednak sie z tego wycofam i ewentualnie wroce innym razem. $10.83. 25% ulica nie chodzi ;-)
Eee, no jak kupiłem na początku roku $ACB, uśredniłem w marcu i sprzedawałem latem koło 20$, więc inwestycja się opłaciła ;)
Sprzedałem Palantira, po czym ustawiłem nowe zlecenie zakupu po 12,6$ - niebawem chyba jakieś wyniki będą publikować?