Live o wszystkim
Re: Live o wszystkim
Na czasie :-)
Taka ciekawostka bardziej. Któregoś razu mi IB podpowiedziało, że zamiast TAN jakbym miał dwa inne ETF to one % lepiej rosną niż TAN. Wiem że gdzieś je sobie zapisałem i poszukam.
Potezne ruchy po godzinach pod swietne wyniki
TTD, ROKU, Z, SQ, GPRO, NET
PTON -5% pod te wyniki
Peloton Interactive (NASDAQ:PTON): FQ1 GAAP EPS of $0.20 beats by $0.09.
Revenue of $757.9M (+232.4% Y/Y) beats by $24.16M.
Adjusted EBITDA of $118.9M
???
$SQ
Revenue up 403.1% YoY to $3.03B beating estimates by $950M.
Non-GAAP EPS of $0.34 beating by $0.18
GAAP EPS of $0.07 beats by $0.15.
$TTD
The Trade Desk (NASDAQ:TTD): Q3 Non-GAAP EPS of $1.27 beats by $0.82; GAAP EPS of $0.84 beats by $0.83.
Revenue of $216.11M (+31.6% Y/Y) beats by $34.81M.
Connected TV grew over 100%, Mobile video spend grew 70% and Audio spend grew 70%, from Q3 2019 to Q3 2020.
TTD, ROKU, Z, SQ, GPRO, NET
PTON -5% pod te wyniki
Peloton Interactive (NASDAQ:PTON): FQ1 GAAP EPS of $0.20 beats by $0.09.
Revenue of $757.9M (+232.4% Y/Y) beats by $24.16M.
Adjusted EBITDA of $118.9M
???
$SQ
Revenue up 403.1% YoY to $3.03B beating estimates by $950M.
Non-GAAP EPS of $0.34 beating by $0.18
GAAP EPS of $0.07 beats by $0.15.
$TTD
The Trade Desk (NASDAQ:TTD): Q3 Non-GAAP EPS of $1.27 beats by $0.82; GAAP EPS of $0.84 beats by $0.83.
Revenue of $216.11M (+31.6% Y/Y) beats by $34.81M.
Connected TV grew over 100%, Mobile video spend grew 70% and Audio spend grew 70%, from Q3 2019 to Q3 2020.
Właśnie do NIO dorzuciłem trochę XPENGa, bo coś odpalił w tym tygodniu.
Kurka wodna! Czlowiek dzien w dzien pracuje nad portfelem doskonalym, a tu przyjdzie jeden z drugim z jakas Aurora Cannabis (dzis +41.5%) czy Xpengiem (dzis +30.9%) i popsuje cala zabawe! Zartuje oczywicie. Na pewno troche z tego wycisniesz. Powodzenia :-)
A tam, to taka spekulacja bardziej, o ile z ACB na razie się udało i jeszcze to trzymam ale już niedługo, o tyle XPENGa kupiłem dosłownie chwilę temu na samej górce - co będzie zobaczymy.
Cały swój portfel przemodelowałem pod growth, z ciekawszych spółek value zostało mi WCC, DUFN, SAF... i trochę mniej ciekawych, których próbuję się pozbyć. Natomiast myślę, że za rok-dwa ten trend zacznie się odwracać, no ale tak jak pisałeś - póki trwa, z tego szaleństwa na tech grzech nie skorzystać.
Cały swój portfel przemodelowałem pod growth, z ciekawszych spółek value zostało mi WCC, DUFN, SAF... i trochę mniej ciekawych, których próbuję się pozbyć. Natomiast myślę, że za rok-dwa ten trend zacznie się odwracać, no ale tak jak pisałeś - póki trwa, z tego szaleństwa na tech grzech nie skorzystać.
Jestem ciekawy ;)
Dobre wyniki SQ:
- Załączniki
-
Dzis HKG:6098 (CG Service) w jeszcze wiekszej przecenie. Troche sie zastanawialem, ale jednak moje przeczucie skierowalo mnie w kierunku Smoore (HKG:6969). Zobaczymy. Go momentum!
Dzieki, tez sobie dodam sobie do watchlisty.
1Y performance wyglada nastepujaco:
1Y performance wyglada nastepujaco:
OK rozumiem, 6969 chyba od niedawna jest notowany, patrzyłem na wykres i nowe szczyty mogą być :)
Co do 6098 to odpuściłem na razie, muszę coś sprzedać żeby móc coś kupić. Przemyślę to w weekend. Sześć na dziewięć będę podglądał :-) Dzięki i Powodzenia
PTON - sporo upgrejdow dzis
$EA pod zdechłego kota, kto się skusi?^^
No i znów ma $AYX przecena.. coś śmiesznie ta spółka chodzi odkąd ją posiadam...
No i znów ma $AYX przecena.. coś śmiesznie ta spółka chodzi odkąd ją posiadam...
Cloudflare +6.50 (11.21%)
Third quarter revenue totaled $114.2 million, representing an increase of 54% year-over-year
Q3 GAAP net loss per share of $0.09, representing an improvement of $0.26 year-over-year; non-GAAP net loss per share of $0.02, representing an improvement of $0.14 year-over-year
Strong large customer growth, adding a record of roughly 100 net large enterprise customers in the quarter, in addition to our first $10 million ARR customer