Stock Market Crash 2018 - live comments
Re: Stock Market Crash 2018 - live comments
Powell :"I don't believe policy is restrictive"
and more QT.
and more QT.
Mi się to osobiście podoba :) Pytanie o co tam się wewnątrz toczy gra~
Trump będzie miał na kogo zwalić jak się gospodarka zawali. "To nie ja, to zły Fed".Hermetic pisze:Powell się nie pieści dzisiaj. Myślałem, że mięknie, ale jednak nie. I like it ;O
A W A R I A ;)
Haha, ludzie piszą w necie coś w stylu: niech już przestanie gadać, bo zlecimy zaraz na 2400 :P
Ładny swing, 100 pkt
Haha, ludzie piszą w necie coś w stylu: niech już przestanie gadać, bo zlecimy zaraz na 2400 :P
Ładny swing, 100 pkt
Ostatnio zmieniony 19 gru 2018, 21:09 przez dammad, łącznie zmieniany 2 razy.
Przecież te twity Trumpa tylko Powella umocniły w tym co robi. Ale tak to jest jak ktoś próbuje przez Twitter załatwić sprawy.
Ale wyprzedaż...
Ale wyprzedaż...
Mister Chairman zwiększył mój kapitał o około 40% daje sobie spokój na dzisiaj niżej już chyba nie zejdą.
"Powell seems relaxed, that’s a problem for markets"
Ha, ha, ha .....
Przy 2000 na S&P może mrugnie okiem ;)
Ha, ha, ha .....
Przy 2000 na S&P może mrugnie okiem ;)
Hahaha to moje nowe motto.Hermetic pisze:"Powell seems relaxed, that’s a problem for markets"
Dziwna sprawa sp500-0,9 vxx plus 0,4. Mnie to nie dotyczy bo i tak nie mam jeszcze vxx, ale to wygląda na chamowanie spadków
Ostatnio zmieniony 19 gru 2018, 21:18 przez onufry, łącznie zmieniany 1 raz.
Mamy w takim razie potwierdzoną korektę nieregularną na W1 od stycznia do dziś~. Nic tylko czekać na jakieś oznaki siły teraz na wyższym interwale i można zamknąć choć częściowo shorty.
Przynajmniej święta będą spokojne :)
:D
"Powell talking the market down. Get this guy off the stage."
Przynajmniej święta będą spokojne :)
:D
"Powell talking the market down. Get this guy off the stage."
Ja się nie znam na działaniu SKEW i VIX w pełni, ale Dawid pisał o tym, że nie ma strachu.onufry pisze:Hahaha to moje nowe motto.Hermetic pisze:"Powell seems relaxed, that’s a problem for markets"
Dziwna sprawa sp500-0,9 vxx plus 0,4. Mnie to nie dotyczy bo i tak nie mam jeszcze vxx, ale to wygląda na chamowanie spadków
Oglądałem tę całą konferencję i w sumie nic specjalnie przełomowego Powell nie powiedział, więc jakiś naciągany ten zjazd na rynku :)
Ten SKEW i VIX bazują na popycie na opcje, czyli im większy popyt na opcje, tym bardziej rosną wyceny tych indeksów, a im większy popyt tym bardziej można założyć, że inwestorzy hedgują się przed spadkami. To często jest taka trochę samospełniająca się przepowiednia. No ale często też nie jest :)
Ten SKEW i VIX bazują na popycie na opcje, czyli im większy popyt na opcje, tym bardziej rosną wyceny tych indeksów, a im większy popyt tym bardziej można założyć, że inwestorzy hedgują się przed spadkami. To często jest taka trochę samospełniająca się przepowiednia. No ale często też nie jest :)
Dawid
@spklnt
Styczniowe VIX Futures płasko pomimo 100 punktowego spadku na SPX.
@spklnt
Styczniowe VIX Futures płasko pomimo 100 punktowego spadku na SPX.
Częściowo zyski zrealizowane :) Trzymałem 3 miesiące, mi wystarczy :)
A tak na logikę już - idealnie właśnie, aby w najbliższym czasie odwrócić trend i zrobić rally. Czujecie jaki będzie dym w mediach w USA do weekendu? Panika ulicy. Brakuje tylko, żeby Trump coś napisał fajnego :)
Ps. Greg! DZIĘKUJE.
A tak na logikę już - idealnie właśnie, aby w najbliższym czasie odwrócić trend i zrobić rally. Czujecie jaki będzie dym w mediach w USA do weekendu? Panika ulicy. Brakuje tylko, żeby Trump coś napisał fajnego :)
Ps. Greg! DZIĘKUJE.
Ostatnio zmieniony 19 gru 2018, 21:35 przez dammad, łącznie zmieniany 1 raz.
Niewiem na jakim kapitale gracie, ale teraz rozumiem waszą zapobiegawczość. Ja sobie delikatnie podniosłem to nic w porównaniu do waszego, i czuje power to nie są już żarty.
Czy da się sprawdzić po jakiej najwyższej cenie został sprzedany CFD? bo chce pobić ten rekord.
Czy da się sprawdzić po jakiej najwyższej cenie został sprzedany CFD? bo chce pobić ten rekord.