no to UGAZ(3*long) trzeba brac pod te wzrosty.Hermetic pisze:Zobacz sobie na 2000 i 2008. Dlatego ja założyłem, że gaz może podciągnąć pod 8-9. Zobaczymy.noth pisze:Co się dzieje na gazie? Ropa leci na ryj, a gaz rośnie mocno.
Stock Market Crash 2018 - live comments
Re: Stock Market Crash 2018 - live comments
SMA200 była już przebijana na Applu w lutym i kwietniu tego roku, więc bym się do niej aż tak nie przywiązywał. Spadki dziś zatrzymały się na linii trendu od czerwca 2016Greg pisze:Poczynania pod wywalenie Apple w kosmos ... 191,80$ MA200 obronione niedźwiedź się zapewne napędza do zmiecenia tego poziomu... Last man standing ...
Panowie jakiego brokera polecacie?
Mówię o weekly i permanent.... Luty i kwiecień mnie nie interere...arku pisze:SMA200 była już przebijana na Applu w lutym i kwietniu tego roku, więc bym się do niej aż tak nie przywiązywał. Spadki dziś zatrzymały się na linii trendu od czerwca 2016Greg pisze:Poczynania pod wywalenie Apple w kosmos ... 191,80$ MA200 obronione niedźwiedź się zapewne napędza do zmiecenia tego poziomu... Last man standing ...
Na W1 mamy póki co w grze ten kanał, dopiero zamknięcie poniżej dolnej bandy da zielone światło do spadków
Dokąd DXY prognozujecie w tej fali?
85-88noth pisze:Dokąd DXY prognozujecie w tej fali?
Never gonna happen. Szybkość krążenia pieniądza w USA się cały czas zmniejsza.Adrian pisze:85-88noth pisze:Dokąd DXY prognozujecie w tej fali?
DentResearch prognozuje na podstawie demografi. Punktem wyjścia jest ilość wydawanych pieniędzy na podstawie dominującego obecnego wieku w społeczeństwach. Amerykanie najwięcej wydawali do 2008 roku tutaj nastąpił pik (no i kryzys). Na ww. wykresie jest prognozowana ilość wydawanych pieniędzy w poszczególnych latach w USA. Ja utożsamiam to z prędkością krążenia dolara. Deflacja jak się patrzy, najgorsza ma być końcówka 2019 roku, początek 2020.
Ostatnio zmieniony 14 lis 2018, 10:00 przez Milop84, łącznie zmieniany 2 razy.
Było tyle razy, jak się coś daje to daje krótki opis.
Ten wykres to ogólnik dla mnie nic nie wnosi niż wróżenie.
Ten wykres to ogólnik dla mnie nic nie wnosi niż wróżenie.
Ostatnio zmieniony 14 lis 2018, 10:12 przez sebo, łącznie zmieniany 1 raz.
Niemcy kontraktują już ...
A strefa EURO nie wie co robić ...GERMAN ECONOMY CONTRACTS 0.2% IN THIRD QUARTER
GERMAN GOVT ECONOMIC ADVISOR SAYS SITUATION IN ITALY IS CRITICAL FOR THE EURO ZONE
ECB'S PRAET SAYS THERE'S BEEN SOME SLOWDOWN IN EURO ECONOMY
93-95noth pisze:Dokąd DXY prognozujecie w tej fali?
No i git ostatnie zakupy i bye bye na dwa lata.
Rozpędziliśmy się :) Szkoda, że to już koniec na trochę... ale dalej uważam, że następna dekada nasza i Europy Środkowo-Wschodniej~
Końcówka ... Germany już robi już ujemne GDP...
A tu mistrz suckersów, który został głównym bagholderem z akcjami Apple, które skupował po 220$ ... Dziadek już na emeryturę się powinien udać, bo zabawa z ZIRP i NIRP i QE/QT to nie to samo co lata wcześniej gdy tego czegoś nie było...
A tu mistrz suckersów, który został głównym bagholderem z akcjami Apple, które skupował po 220$ ... Dziadek już na emeryturę się powinien udać, bo zabawa z ZIRP i NIRP i QE/QT to nie to samo co lata wcześniej gdy tego czegoś nie było...