Stock Market Crash 2018 - live comments
Re: Stock Market Crash 2018 - live comments
Dołek złota? Za jakieś pewnie 2 lata ...
A tu popatrzcie jak kolega niedźwiedź robi w balona ... Ciekawe co się wydarzy w ostatnich 2h...
A tu popatrzcie jak kolega niedźwiedź robi w balona ... Ciekawe co się wydarzy w ostatnich 2h...
Greg, a na naszym rodzimym rynku brokerów dają gdzieś opcje jeszcze otworzyć? :)Greg pisze:Biere ten real estate na short ... Chyba niezły risk/reward na spekulację...
Nie wiem ...
Cooling US Housing...
Cooling US Housing...
Poczynania pod wywalenie Apple w kosmos ... 191,80$ MA200 obronione niedźwiedź się zapewne napędza do zmiecenia tego poziomu... Last man standing ...
@Greg
A czemu nie DRV na real estate?
A czemu nie DRV na real estate?
A faktycznie :) Nie wiedziałem. Już nazwy mam zakorzenione ... Cześć z Direxion część z Proshares ... Przyzwyczajenie ...
No właśnie. Dzięki Greg, bo od sierpnia miałem już REK, ale jak zobaczyłem gdzie oni są... i jaki jest potencjał spadków ;) Wrzuciłem tipa na grupę u siebie też: https://www.facebook.com/marketontime/p ... =3&theater
A tak to wygląda w skali miesięcznej. Wolumen znacznie przyrósł na DRV, stoś akumulował długo. To jest mid/longterm trade, ale z takim potencjałem, że szkoda gadać.
A tak to wygląda w skali miesięcznej. Wolumen znacznie przyrósł na DRV, stoś akumulował długo. To jest mid/longterm trade, ale z takim potencjałem, że szkoda gadać.
Greg, Dammad zmianie trochę temat ;) z jakiego brokera korzystacie. Chciałbym zmienić obecnego.
Pamiętacie jak mówiłem, że nie zdąży się tego shortować?
Co się dzieje na gazie? Ropa leci na ryj, a gaz rośnie mocno.
Podpisanie dealu o Brexit to ma jakieś znaczenie ?
Zdążyć się zdążyło ;) Tylko do ilu to spadnie? 20$?
Gaz rośnie sezonowo pod peak zużycia i prognozę, że zima będzie jak co roku mroźna:)noth pisze:Co się dzieje na gazie? Ropa leci na ryj, a gaz rośnie mocno.
Zobacz sobie na 2000 i 2008. Dlatego ja założyłem, że gaz może podciągnąć pod 8-9. Zobaczymy.noth pisze:Co się dzieje na gazie? Ropa leci na ryj, a gaz rośnie mocno.
Ale ropa to ładnie daje.
Wycina każdego byka ...
Wycina każdego byka ...