Spotkanko forumowe
Re: Spotkanko forumowe
Ja póki co mam wolny jeszcze 18 listopada, więc dajcie znać czy to bardziej Wam pasuje.
Moim zdaniem między świętami bym nie robił, nie wiem czy ten 18 nie lepszy.
Niech inni się wypowiedzą tych od "pracy" :)
Niech inni się wypowiedzą tych od "pracy" :)
Póki co 18.11 też mi pasuje jestem otwarty na propozycje ale proponuje coś ustalić i tego się trzymać bo wtedy wyjdzie na to że wszystkim będzie pasować tylko nie mnie ;-)
To musi być któraś z tych dwóch dat, bo ja już po prostu więcej sobót wolnych nie mam w tym roku :)
OK, wiem, że na 18.11 to Andrzej odpada, bo wraca do tej swojej Angoli. A jak reszta? Greg, Sebo, TomekSerafin, Benjamin, Oil_comp? Ktoś jeszcze chce dołączyć? Lista otwarta, alkoholu nie zabraknie :)
OK, wiem, że na 18.11 to Andrzej odpada, bo wraca do tej swojej Angoli. A jak reszta? Greg, Sebo, TomekSerafin, Benjamin, Oil_comp? Ktoś jeszcze chce dołączyć? Lista otwarta, alkoholu nie zabraknie :)
Możesz w jakimś excelu zrobić i udostępnić?
Każdy się wpiszę pod data i tyle?
Moim zdaniem nie ma co wchodzić w formę „barokową” są dwie daty, Tomek decyduje. Inaczej wyjdzie mu maraton co tygodniowych spotkań ;-) lub nie dogadamy się wcale.
sebo pisze:Możesz w jakimś excelu zrobić i udostępnić?
Chodzi o to że, gdzie więcej osób się wpisze chodzi o datę to Tomkowi będzie łatwiej. Dla mnie każda data jest dobra.
Tomek pisze:Ja póki co mam wolny jeszcze 18 listopada, więc dajcie znać czy to bardziej Wam pasuje.
Poki co OK ta data.
-
Mi też pasuje na 100%!!! Kiedy będzie wiadomo na pewno, żeby można było kupić bilet i wziąć jakiś hotel?
Słuchajcie mili Państwo, po weekendzie wypadało by już zarezerwować jakiś stolik na 18 listopada. Więc gdybyście chcieli się spotkać i pogadać w mniej anonimowej atmosferze niż na forum, to dajcie znać do wtorku włącznie, a zrobię rezerwację na większą liczbę osób.
Na chwilę obecną na 100% potwierdzone osoby to: Greg, Marcin71, Oil_company, TomekSerafin, no i ja.
A reszta co? Nie jada? Nie pija? Czy to Cameco Was w taką depresję wpędziło, że z domu nie wychodzicie? :)
Na chwilę obecną na 100% potwierdzone osoby to: Greg, Marcin71, Oil_company, TomekSerafin, no i ja.
A reszta co? Nie jada? Nie pija? Czy to Cameco Was w taką depresję wpędziło, że z domu nie wychodzicie? :)
No ja pisałem, że się dostosuję do Ciebie, każdy dzień i godzina mi odpowiada.
No i super, to widzimy się w sobotę :)
Witam,
Jeżeli lista jeszcze otwarta to również chciałbym się dołączyć do spotkania :) Można ?
Jeżeli lista jeszcze otwarta to również chciałbym się dołączyć do spotkania :) Można ?
Ja również chętnie dołączę, jestem nowy zarówno na tym forum jak i w Warszawie (przeprowadzam się tam za 2 tygodnie), będę w ten weekend i chętnie dołączę do spotkania.
Świetnie! Jasne, że można, zapraszamy :) Wczoraj nie zdążyłem, bo miałem urwanie głowy, ale dzisiaj już na 100% zarezerwuję jakieś miejsce i napiszę tutaj co, gdzie, jak i o której.