Stock Market Crash 2018 - live comments
Re: Stock Market Crash 2018 - live comments
Sektor bankowy też już odjeżdża tam gdzie trzeba ...
3x bear wybija (FAZ)
3x bear wybija (FAZ)
Też widać jak przy SQQQ (3xshort NASDAQ) rynek akumulował shorty ... (tak jak i ja...)
Tak samo SOXS .... Także zobaczymy co nam da impuls do BREAK-THE-ICE... Bo zapewne się lada moment pojawi
Ale powtórzenie 2001 idealnie w double-top... Trochę oszukało ... Ale ja nabrać się nie dałem :) A tu jest do spuszczenia sporo powietrza ... Tesla nawet wycofała się z FSD (Full Self-Driving Autopilot) w Model3. Szlak trafia cały sektor autopilotów (jak przewidywałem, że 2 wypadki i po jabłkach)
Ale powtórzenie 2001 idealnie w double-top... Trochę oszukało ... Ale ja nabrać się nie dałem :) A tu jest do spuszczenia sporo powietrza ... Tesla nawet wycofała się z FSD (Full Self-Driving Autopilot) w Model3. Szlak trafia cały sektor autopilotów (jak przewidywałem, że 2 wypadki i po jabłkach)
Stoją od wczoraj w nocy w miejscu ;) Mogliby się zdecydować czy trochę jeszcze pociągną czy już wybijamy.
Jak tną prognozy pięknie?
Mercedes Massacre: Daimler Plummets After Slashing Outlook; European Auto Sector Crashes
Dammad oj mogliby :) Tylko, że już +0.33% jest na futures, więc wg mnie dość mocno podciągnęli, pomimo spadków w Europie.
Rynek wycenia bankructwo Włoch wyżej niż Brazylię czy RPA ... Nieźle ...
Kiedyś działało nie? Na tym to polega ... Teraz cash-flow matters ... Teraz każdy bump na spółce jest wyprzedawany, albo shortowany... Rynek dobrze wie, że prognozy itp są jednym wielkim bullshitem...
Czego Rosja jest tak wysoko w tym rankingu do bankructwa. Ich zadłużenie nie jest tak duże, niemożliwe jest żeby Putin ogłosił bankructwo.
To nie ranking bankructwa tylko cena CDSów. Polityka i ogólna atmosfera do danego kraju także ma tu bardzo duży wpływ.
Zainspirowany rozmową chciałem sprawdzić CDS dla Polski i nie znalazłem.
Może ktoś wrzuci ?
Może ktoś wrzuci ?
- Ryszard Wielkouch
- Forumowy wyga
Chyba o to chodzi http://cbonds.com/indexes/indexdetail/?group_id=1337Thorwald pisze:Zainspirowany rozmową chciałem sprawdzić CDS dla Polski i nie znalazłem.
Może ktoś wrzuci ?
W kulki lecą z tą 200 ;)
Zwyczajnie brak wydarzenia dającego impuls. Widać że rynek się zawiesił i nie bardzo wie co ma zrobić.
Nawet nie zrobiliśmy 50% styczniowego ruchu spadkowego.
Prawie jak na filmach. Daj mi choć jeden powód aby cię zastrzelił.
Nawet nie zrobiliśmy 50% styczniowego ruchu spadkowego.
Prawie jak na filmach. Daj mi choć jeden powód aby cię zastrzelił.
Ostatnio zmieniony 19 paź 2018, 22:18 przez Gregory, łącznie zmieniany 1 raz.