Webinar, poniedziałek 15.10, godz. 20.00
Webinar, poniedziałek 15.10, godz. 20.00
Gdyby ktoś był zainteresowany, to można się jeszcze zapisać na dzisiejszy darmowy godzinny webinar na temat tego, jak wybierać wartościowe i niedowartościowane spółki.
Na spotkaniu będzie trochę o tym:
* Dlaczego akcje rosną i spadają
* Dlaczego cena na giełdzie nie ma znaczenia
* Gdzie sprawdzać prognozy przychodów
* Jak czytać sprawozdania finansowe
* Jak rozpoznawać bankrutów
* Jak określać czy akcje są niedowartościowane
* Jak szacować realistyczną cenę docelową
Zapisać się można na stronie: https://www.prowebinar.pl/tomasz_trela/
W tym momencie jest już zarejestrowanych ponad 300 osób, a liczba miejsc ograniczona, więc trzeba się spieszyć :)
Na spotkaniu będzie trochę o tym:
* Dlaczego akcje rosną i spadają
* Dlaczego cena na giełdzie nie ma znaczenia
* Gdzie sprawdzać prognozy przychodów
* Jak czytać sprawozdania finansowe
* Jak rozpoznawać bankrutów
* Jak określać czy akcje są niedowartościowane
* Jak szacować realistyczną cenę docelową
Zapisać się można na stronie: https://www.prowebinar.pl/tomasz_trela/
W tym momencie jest już zarejestrowanych ponad 300 osób, a liczba miejsc ograniczona, więc trzeba się spieszyć :)
Re: Webinar, poniedziałek 15.10, godz. 20.00
Kurcze szkoda, że tak późno dajesz znać.
Będzie nagranie?
Będzie nagranie?
Do ostatniej chwili nie byłem pewny czy uda mi się dzisiaj poprowadzić, ale na szczęście się udało :)
Będzie nagranie udostępnione przez ProWebinar na ich stronie, YT, Vimeo itd. Ja także pewnie wrzucę na bloga.
Będzie nagranie udostępnione przez ProWebinar na ich stronie, YT, Vimeo itd. Ja także pewnie wrzucę na bloga.
Super zapisałem się ale nie wiem czy o 20.00 dam radę być. A znając T... pewnie będzie warto.
Tomek, webinar super!!! Pozdrawiam i dziękuję.
Dzięki! Miło to słyszeć :) Jutro pewnie zapis pojawi się na stronie ProWebinar, gdyby ktoś był zainteresowany obejrzeniem.
Obejrze na pewno. Z gory dziekuje.
Mi się niestety nie udało wypadło mi spotkanie, to może wrzuć u siebie na kanale.
Cześć, podaje linka do webinaru Tomka https://www.prowebinar.pl/t_trela/
Przesłuchałem. Nie lubię lizusostwa, ale robisz Tomek świetną robotę. Tego mi brakowało w polskim internecie. Większość popularnych forów/blogów inwestycyjnych to gadki o końcu świata/ufokach/foreksie. A tutaj zdroworozsądkowe podejście do tematu.
Wielkie dzięki Tomek za solidną porcję wiedzy podaną w przystepnej formie. Robisz naprawdę świetną robotę!
Dzięki, Panowie, za miłe słowa! To motywujące i budujące, że ta wiedza i te informacje, które przekazuję, komuś się później do czegoś przydają :)
Jak już pisałem wcześniej bardzo dobry materiał. Podziwiam Cię i szanuję za niesamowity zasób wiedzy!
Jedyne co mi nie odpowiadało, to że zbyt optymistycznie i łatwo to wszystko brzmiało, nawet pomimo twojej wyraźniej adnotacji, że to nie takie proste, aby zarobić na rynku. Szczególnie z nastawieniem na obecną sytuację na rynkach i późną fazę hossy, a co za tym idzie obecne wyniki portfela. Ty nie widzisz problemu, aby przetrzymasz straty rzędu -50% z nadzieją, że odbije za parę lat, ale ja osobiście czegoś takiego nie akceptuję w swoim podejściu inwestycyjnym. O ile może się zdarzyć pojedyncza wpadka ponieważ nie da się przewidzieć wszystkich losowych czynników to już kilka pozycji z takim wynikiem wskazuje, że podjęto złe decyzję, a już na pewno w złym momencie. Dodatkowo zwykły inwestor, który nie zabezpiecza się opcjami tak jak ty to robisz, może mieć nie lada ból głowy po pewnym czasie np. po roku.
Dzięki raz jeszcze za poświęcony czas i wartościowy materiał.
Jedyne co mi nie odpowiadało, to że zbyt optymistycznie i łatwo to wszystko brzmiało, nawet pomimo twojej wyraźniej adnotacji, że to nie takie proste, aby zarobić na rynku. Szczególnie z nastawieniem na obecną sytuację na rynkach i późną fazę hossy, a co za tym idzie obecne wyniki portfela. Ty nie widzisz problemu, aby przetrzymasz straty rzędu -50% z nadzieją, że odbije za parę lat, ale ja osobiście czegoś takiego nie akceptuję w swoim podejściu inwestycyjnym. O ile może się zdarzyć pojedyncza wpadka ponieważ nie da się przewidzieć wszystkich losowych czynników to już kilka pozycji z takim wynikiem wskazuje, że podjęto złe decyzję, a już na pewno w złym momencie. Dodatkowo zwykły inwestor, który nie zabezpiecza się opcjami tak jak ty to robisz, może mieć nie lada ból głowy po pewnym czasie np. po roku.
Dzięki raz jeszcze za poświęcony czas i wartościowy materiał.
Ja również przyłączam się do podziękowań za przekazywaną wiedzę i wielkie uznanie za poziom merytoryczny. Zarówno ten jak i wcześniejszy webinar o opcjach dostarczyły dużą porcję praktycznej wiedzy. Dzięki temu pierwsze zyski z wystawianych opcji call już zaksięgowane na koncie :-)
Jest gdzieś link do nagrania?