Rio Tinto
Re: Rio Tinto
Wiesz czym oni się zajmują?
Pewnie to jest przyczyna, pewnie sentyment fatalny.
Pewnie to jest przyczyna, pewnie sentyment fatalny.
Wiadomo, że dolar ciśnie, ale na wskaźnikach rio wygląda naprawdę dobrze. Myślę o tej spółce długoterminowo jednak.
Nie odpowiedziałeś na pytanie, nie powielaj tego dolara, bo giełdy nigdy by nie rosły.
Spółek jest tysiące, warto wspomnieć coś o spółce to zawsze ktoś może zerknąć.
Jeszcze raz czy wiesz czym się zajmuje ta spółka?
Tym czym się zajmuje to tutaj jest problem.
Chyba wszyscy tylko w AT patrzą i mają gdzieś.
Spółek jest tysiące, warto wspomnieć coś o spółce to zawsze ktoś może zerknąć.
Jeszcze raz czy wiesz czym się zajmuje ta spółka?
Tym czym się zajmuje to tutaj jest problem.
Chyba wszyscy tylko w AT patrzą i mają gdzieś.
Spółka wydobywcza, szerokie spektrum działalności, ale głównie 4 sektory: rudy żelaza, aluminium, miedź, węgiel.
Dlatego spółka nie jest ciekawa.
Jedyny plus dywidenda, spółka będzie tracić.
Dużo jest spółek o fajnych wskaźnika ale co z tego, skoro moda jest modą i jest gdzie indziej.
Jedyny plus dywidenda, spółka będzie tracić.
Dużo jest spółek o fajnych wskaźnika ale co z tego, skoro moda jest modą i jest gdzie indziej.
Z tym się zgadzam Sebo, natomiast nawet na hot topic market crash jest dyskusja że następny cykl będzie value. Przedział czasowy inwestycji w rio tinto o jakim myślę, to jakieś 10 lat.
Jeśli nie myślisz spekulacyjnie a budowanie portfela to tak co by było wyjątkiem, bo tutaj to głównie short i CFD.
Pewnie koło 50$ bym już brał pierwszy pakiet.
Ja ja cały czas mam w obserwowanych, ale nie kupiłem bo ma inne rzeczy na oku.
Zastanów się na spokojnie i podejmij mądrą decyzję.
Pewnie koło 50$ bym już brał pierwszy pakiet.
Ja ja cały czas mam w obserwowanych, ale nie kupiłem bo ma inne rzeczy na oku.
Zastanów się na spokojnie i podejmij mądrą decyzję.
trochę odgrzeję kotleta, ale co myślicie o tej spółce lub BHP w obecnej chwili? Korekta ostatnich wzrostów przez zastój w Chinach. W końcu Chiny ruszą i będą chciały nadrobić zastój potrzebując dużo surowców różnej kategorii
Gdzieś coś kiedyś Trader21 o niej nie wspominał?
Tak mi się kojarzy...
Jeśli masz horyzont dziesięciu lat, to poczekaj na porządne tąpnięcie i wtedy kupisz - bo tylko po wykresie oceniając spodziewałbym się konsoli przez nabliższe lata.
Tak mi się kojarzy...
Jeśli masz horyzont dziesięciu lat, to poczekaj na porządne tąpnięcie i wtedy kupisz - bo tylko po wykresie oceniając spodziewałbym się konsoli przez nabliższe lata.