Witam
Co towarzystwo myśli o zakupie teraz TXN, ADSK, ADBE i FISV ?
TXN, ADSK, ADBE, FISV - prośba o opinie
Re: TXN, ADSK, ADBE, FISV - prośba o opinie
Mam Fiserva od niepamiętnych czasów, ale to męcząca spółka, jeśli zaczniesz się przyglądać jak trudno ma rosnąć, a jak efektownie spada ;P
Ale po sprzedaży PAYX to mój jedyny związany bezpośrednio z finansami ticker w portfelu...
Adobe i Autodesk takie trochę przeżytki - już lepiej polować na dołki Nemetschek'u ;)
Ale po sprzedaży PAYX to mój jedyny związany bezpośrednio z finansami ticker w portfelu...
Adobe i Autodesk takie trochę przeżytki - już lepiej polować na dołki Nemetschek'u ;)
ADSK stabilna spółka i teraz nawet jest po korekcie można zbierać pomału
- Ostap_Bender
- Forumowy wyga
- Tu mieszkam: Brussels
Autodesk i Adobe to literzy w swoich branzach, dobre sprawdzone biznesy ciagle z sporym potencjalem na growth.
Co do TXN nie do konca rozumiem gdzie jest nisza tej firmie na tle innych firm z branzy semiconductors. Moi faworyci z tej branzy to TSM, ASML, NVDA.
O tym fintechu nie mam zdania.
Co do TXN nie do konca rozumiem gdzie jest nisza tej firmie na tle innych firm z branzy semiconductors. Moi faworyci z tej branzy to TSM, ASML, NVDA.
O tym fintechu nie mam zdania.
Adobe niedawno sprzedałem, wybiło mi stop lossa, natomiast to jest dobra spółka na leapsy, tylko trzeba się wstrzelić w trend (który obecnie się co najmniej zatrzymał).