Uniwersytet Inwestycyjny

Masz pytanie lub problem natury inwestycyjnej albo technicznej? Opisz go tutaj, a postaramy się pomóc.
Nowicjusz23
Tu mieszkam: Polska

Uniwersytet Inwestycyjny

Post autor: Nowicjusz23 »

Cześć, jestem zainteresowany inwestycją w Uniwersytet Inwestycyjny (2 semestry). Na rynku jestem od 2 lat, wciąż się uczę i wiele mi jeszcze brakuje. Trochę udanych inwestycji mam za sobą, ale... Czuję, że wciąż czegoś mi brakuje, uznałem że usystematyzowania tego wszystkiego, zebrania w jeden spójny system. Trafiłem na materiały Tomka, wiele z nich wyciągnąłem. Dobrze przekazuje wiedzę. Pytanie do absolwentów, czy uniwersytet faktycznie dobrze systematyzuje wiedzę, zwłaszcza w zakresie poruszania się po makroekonomii, odczytywania trendów, śledzenia wskaźników gospodarczych, doboru akcji do portfela i prowadzenia pozycji. Czytałem program to serduszko zabiło szybciej, bo pojawiła się myśl: ,, Boże to to...". Niemniej nie uchybiając autorowi, wolę się dodatkowo rozpytać. Zwłaszcza, że koszty są dość pokaźne, lecz zdaje sobie sprawę, że wiedza, dobra wiedza kosztuje.
Z góry dziękuję za odpowiedź ;)
Awatar użytkownika
iMisiek
Forumowy wyga
Tu mieszkam: PL

Re: Uniwersytet Inwestycyjny

Post autor: iMisiek »

Pytanie ile godzin dziennie jestes na to poświecic
Nowicjusz23
Tu mieszkam: Polska

Re: Uniwersytet Inwestycyjny

Post autor: Nowicjusz23 »

iMisiek pisze: 06 sie 2025, 22:16 Pytanie ile godzin dziennie jestes na to poświecic
Jeślibym podszedł do uniwersytetu to tyle ile wymaga autor oraz sam materiał, aby zrozumieć i zapamiętać. No i przećwiczyć rzecz jasna.
ODPOWIEDZ