Spotkanko forumowe
-
Re: Spotkanko forumowe
Tequilla tak na pusty żołądek? Niezdrowo :-) mnie też możecie dopisać do listy spotkaniowej jeśli można, tylko że preferowalbym bardziej pod koniec października.
Ee, nie doceniasz nas. Tequilla przyszła już po sporej kolacji i po trzech butelkach wina :)
Ja ciągle mam jeszcze roszady z terminami, ale do końca września powinienem się już określić co i jak z tym spotkaniem.
Ja ciągle mam jeszcze roszady z terminami, ale do końca września powinienem się już określić co i jak z tym spotkaniem.
Dobra, Panowie mili, jeśli chęć Wam nie przeszła, to ja proponuję spotkanko niemalże w samą rocznicę wyboru Donalda Trumpa na prezydenta, który to wybór wywołał największy rajd na amerykańskiej giełdzie od dawien dawna, co z kolei pewnie wielu z Was przysporzyło dodatkowej gotówki w kieszeniach. Myślę, że warto za to wypić!
W takim razie proponuję datę spotkania w Warszawie w sobotę 4 listopada w godzinach wieczornych. Nie podaję drugiego terminu do wyboru, bo to tylko sprawi, że głosy rozłożą się pewnie pół na pół i wrócimy do punktu wyjścia. Poniżej lista osób, które do tej pory wyraziły chęć uczestnictwa. Proszę każdego jeszcze raz o potwierdzenie, że ten termin jest OK i że zgłoszenie pozostaje aktualne.
Im bliżej będzie tego terminu i im bliżej zamknięcia listy, to zaproponuję wtedy jakieś konkretne miejsce, które będzie zależało od liczebności naszej, amen. W każdym razie będą to okolice centrum Warszawy. Może ten Skybar w Marriottcie, jeśli uda się go zarezerwować na sobotę, a jak nie, to coś podobnego, gdzie można w miarę spokojnie pogadać.
Lista potwierdzonych osób na spotkanie 4 listopada:
1. Andrzej
2. Benjamin
3. TomekSerafin
4. Mart
5. Oil_Company
6. ProstaGiełda
7. Marcin71
8. Greg (Ciebie nawet nie pytam)
Sebo, Ryszard, a jak z Wami?
Wszystkich, którzy jeszcze tego nie zrobili, a mają ochotę dołączyć, proszę o podniesienie ręki (chociaż to nic nie da) lub o dopisanie się do listy samodzielnie i wklejenie jej tutaj w nowej zaktualizowanej wersji.
W takim razie proponuję datę spotkania w Warszawie w sobotę 4 listopada w godzinach wieczornych. Nie podaję drugiego terminu do wyboru, bo to tylko sprawi, że głosy rozłożą się pewnie pół na pół i wrócimy do punktu wyjścia. Poniżej lista osób, które do tej pory wyraziły chęć uczestnictwa. Proszę każdego jeszcze raz o potwierdzenie, że ten termin jest OK i że zgłoszenie pozostaje aktualne.
Im bliżej będzie tego terminu i im bliżej zamknięcia listy, to zaproponuję wtedy jakieś konkretne miejsce, które będzie zależało od liczebności naszej, amen. W każdym razie będą to okolice centrum Warszawy. Może ten Skybar w Marriottcie, jeśli uda się go zarezerwować na sobotę, a jak nie, to coś podobnego, gdzie można w miarę spokojnie pogadać.
Lista potwierdzonych osób na spotkanie 4 listopada:
1. Andrzej
2. Benjamin
3. TomekSerafin
4. Mart
5. Oil_Company
6. ProstaGiełda
7. Marcin71
8. Greg (Ciebie nawet nie pytam)
Sebo, Ryszard, a jak z Wami?
Wszystkich, którzy jeszcze tego nie zrobili, a mają ochotę dołączyć, proszę o podniesienie ręki (chociaż to nic nie da) lub o dopisanie się do listy samodzielnie i wklejenie jej tutaj w nowej zaktualizowanej wersji.
Hey
Ja tak jak najbardziej, ale nie na 100% bo dzisiaj nie wiem.
Jakie jest wpisowe :)
Ja tak jak najbardziej, ale nie na 100% bo dzisiaj nie wiem.
Jakie jest wpisowe :)
- Ryszard Wielkouch
- Forumowy wyga
Dziękuję za zaproszenie, żałuję, ale nie dam rady.
Tomek wyznacz jakis deadline do kiedy czekasz na potwierdzenie bo chce bilety na samolot kupić.
Masz jakaś "tajną" część forum na której omowimy wspolnie szczegóły?chyba ze takie ustalenia nie wymagają dyskrecji:)
Masz jakaś "tajną" część forum na której omowimy wspolnie szczegóły?chyba ze takie ustalenia nie wymagają dyskrecji:)
Kupuj, najwyżej będzie kameralnie :) szczegóły mogą być tutaj, może nas agenci ze skarbówki nie namierzą wszystkich na raz w jednym miejscu.
-
nie chce brzmieć dramatycznie ale to będzie ciekawy świąteczny tydzien (Organek/świeczka/Zalewski/Chylińska/Queen) zostaje zamienione na (Organek/świeczka/" kulturalne spotkanie forumowiczów delikatnie zakrapiane wodą szlachetną/Chylińska/Queen)....Boże żeby tylko zdrowia starczyło... :)
zatem będę!
zatem będę!
Stary, nie chcę Ci burzyć planów, ale Freddy Mercury nie żyje od 1991 roku...
-
zgadza się i patrząc na resztę składu spodziewam się koncertu w klimacie Rolling Stones - Noc żywych trupów 2 :)
-
Niestety mi się nie uda. Kupiłem nawet bilet na pociąg już, ale niestety dostałem dyżur w pracy w ten weekend... Można mnie wykreślić z listy, ale następnym razem będę na 100%!
Jest jakiś alternatywny termin??
Niestety 4 listopada wskoczyła mi robota...
Niestety 4 listopada wskoczyła mi robota...
Co wy z tą pracą?