Pamiętacie tego klauna? 😀 Niestety zniknął na dobre. Czytam to forum od dłuższego czasu, ale wstrzymywałem z komentarzami.Greg pisze: ↑03 kwie 2020, 23:59Ile obstawiacie bezrobocia? Wiecie ile osób wyleci na tych kredytach złotówkowych za chwile? Nawet nie macie pojęcia co się stanie. 2 banki zbankrutowały w USA już. A Ci co kupowali mieszkania na wynajem... Rany takich to mi nie szkoda...
Ja jestem ultimate bear ... 7500 Dow Jones Industrial, następny leg down zaraz będzie. Tym razem zabierze od cholery cały FAANG.
ARE YOU READY FOR THE NEXT LEG DOWN?
[...]
Gratulacje dla tych co wierzyli w temat Stock Market crash 2018 zapoczątkowany na topie Emerging Markets 26 stycznia 2018. Jak się posłuchaliście zarobiliście tyle, że nie wiecie co z kasą robić - tak jak ja. Jak ktoś usilnie pieprzył o teoriach, że nic nie da się przewidzieć i long term porfolio na emeryturę to pewnie gryzie trawę i dawno już wszystko wycofał, albo zaraz to zrobi.
Roaring 20s były fajne, Roaring 10s 90 lat później też. Nie wrócimy do tego przez następne 90 lat i lepiej, żebyście uwierzyli, że peak całego prosperity jest zamknięty na długo. Teraz socjalizm i wysoka inflacja i bieda.
Mamy nowe rekordy na amerykańskich indeksach. FAANG grubo przebił poprzednie szczyty. Wydaje się, że kryzys spowodowany pandemią jeszcze bardziej utwierdził inwestorów w przekonaniu, że nie ma alternatywy do akcji...
Prośba o nie pisanie w ten sposób o innych użytkownikach i zapoznanie się z regulaminiem:
viewtopic.php?f=4&t=183
Tym razem przymknę oko, jako, że to Twój pierwszy post.
B.