Bo mam PLTR, FSLY, NET, CRWD, DOCU luzem i na ten moment to wystarczajaco duza ekspozycja na SaaS/Cloud. Moze dorzuce jeszcze z czasem TWLO, OKTA i DDOG ale poki co chyba akcja toczy sie gdzie indziej, a w sektorze cloud zasluzona konsolidacja (no poza PLTR) .
Live o wszystkim
Bo mam PLTR, FSLY, NET, CRWD, DOCU luzem i na ten moment to wystarczajaco duza ekspozycja na SaaS/Cloud. Moze dorzuce jeszcze z czasem TWLO, OKTA i DDOG ale poki co chyba akcja toczy sie gdzie indziej, a w sektorze cloud zasluzona konsolidacja (no poza PLTR) .
Re: Live o wszystkim
Ciekawe czy ktoś się odważy wskoczyć na maskę pędzącego pociągu $LGVW - w sieci influencerzy robią im dobry marketing, arc już się niedawno zapakował ;P
Odkąd się zapakowałem w Ping At Healthcare, to ten się stacza... ciekawe, zwykle było odwrotnie.
@glina, moje zlecenie po 12,6$ na Palantira dalej czeka ;)
Odkąd się zapakowałem w Ping At Healthcare, to ten się stacza... ciekawe, zwykle było odwrotnie.
@glina, moje zlecenie po 12,6$ na Palantira dalej czeka ;)
Pokrytykowalbym za tego PLTR, ale ja nadal oplakuje moj zlikwidowany koszyk value :-(
Bylo by z tego +70% od poczatku listopada.
edit:
Elon wyprzedzil Gatesa. Kazda era ma swojego bohatera :-)
Bylo by z tego +70% od poczatku listopada.
edit:
Elon wyprzedzil Gatesa. Kazda era ma swojego bohatera :-)
Xiaomi opublikowalo wyniki:
Mało zarobiłeś ?
To daj zarobić też innym.
Ja na swoje zyski zasłużyłem, za te wszystkie baty, ciosy i upodlenia w październiku.
Wystawiłem calle na AT&T. Nie ma sensu trzymać tego w portfelu.
Poczekam na jakąś korektę na Delta AirLines i może też sobie trochę kupię opcjami.
Jak Panowie Byki kiedy obstawiacie nowy Szczyt?:) (idzie jak rakieta strach się bać)
DOW @ 30000 po raz pierwszy. Powazna sprawa :-).
-
- Stały bywalec
TDOC za to mocno spada, ciekawe pod co.
No jest Mega Grubo:)
-
$TDOC W Listopadzie Insiderzy kupili 147.355 Akcji, mysle ze wystarczy chwile poczekac:)
Kamil Jankowski pisze: ↑24 lis 2020, 18:10$TDOC W Listopadzie Insiderzy kupili 147.355 Akcji, mysle ze wystarczy chwile poczekac:)
Nigdzie się nie spieszę, spread wygasa w połowie grudnia i już ma +25% (miał nawet +60%).
Za to 'nasze' KGH bardzo ładnie rośnie od jakiegoś czasu.
Dziś purge day dla mego portfela:
$XOM - wywalony, na lekkim zysku + dwie dywidendy
$CCL - resztki pozycji, które sobie zostawiłem w czerwcu również wywalone
Zastanawiam się czy czekać i cieszyć marginem, któremu ulżyło, dokupować spółek złotniczych, czy może kupować jakieś powolne i bezpieczne growth ;P
To teraz dokup India Pale ALE ;)
$XOM - wywalony, na lekkim zysku + dwie dywidendy
$CCL - resztki pozycji, które sobie zostawiłem w czerwcu również wywalone
Zastanawiam się czy czekać i cieszyć marginem, któremu ulżyło, dokupować spółek złotniczych, czy może kupować jakieś powolne i bezpieczne growth ;P
To teraz dokup India Pale ALE ;)