Live o wszystkim
Re: Live o wszystkim
Tak. Od Marca do Maja wzrosty byly zsynchronizowane, potem zarysowal sie wyrazny podzial miedzy sektorami gospodarki ktore z kryzysem sobie radza, a tymi ktore cierpia.
-
- Stały bywalec
potwierdzam :> coś tam dokupione a czekałem z paroma spóleczkami trochę :>
Mam w portfelu jedną, kupioną z miesiąc temu ;P
Z obserwowanych to zachowały siłę #SHW i $ROL
No dobra, jeszcze BYD, od Ciebie zapożyczony świeci na zielono...
I właściwie dlaczego to wszystko spada? Przez plany Biden'a związane z podatkami? Przez wyniki Japka? Co za yntelygnet sprzedaje w tym momencie?
Glina dzięki za Pinteresta, +25% AH ;)
Grubo. Gratulacje
- CoinsMakingCoins
- Stały bywalec
U mnie wczoraj tylko SNE na zielono, ale za to prawie +6% :)
Pinterest
Revenue $443m +58%YOY
- US +49%YOY, Int'l +145%YOY
Global MAUs - 442m +37%YOY
Adj. net income +1,362%YOY
Adj. EBITDA +2,304%YOY
Z takimi wynikami to dziwne ze tylko +30% po godzinach. ;-) Pewnie bedzie kontunuacja przez kolejne dni, analogicznie jak u SNAP.
Chociaz tyle na oslode wczorajszej wyprzedazy.
Na zielono byly jeszcze FVRR po wynikach i PTON oraz TAN. Dzis Xinji Solar +12% w HK wiec pewnie dzis ciag dalszy rajdu na TAN.
Revenue $443m +58%YOY
- US +49%YOY, Int'l +145%YOY
Global MAUs - 442m +37%YOY
Adj. net income +1,362%YOY
Adj. EBITDA +2,304%YOY
Z takimi wynikami to dziwne ze tylko +30% po godzinach. ;-) Pewnie bedzie kontunuacja przez kolejne dni, analogicznie jak u SNAP.
Chociaz tyle na oslode wczorajszej wyprzedazy.
Na zielono byly jeszcze FVRR po wynikach i PTON oraz TAN. Dzis Xinji Solar +12% w HK wiec pewnie dzis ciag dalszy rajdu na TAN.
Ryszard Wielkouch pisze: ↑23 paź 2020, 10:35Ceny złota w dłuższym okresie czasu będą wyższe. Niech mi ktoś spróbuje logicznie wyjaśnić dlaczego tak nie będzie. Nagle zaczną robić podwyżki stóp procentowych? USA przestanie mieć podwójny deficyt budżetowy? Wzrost zadłużenia spowolni? Kraje na przemian przestaną osłabiać swoje waluty, żeby nie uzyskiwać przewagi handlowej? Na świecie zacznie rządzić ktoś normalny, zapanuje wieczny pokój?
W dodatku możecie dostać bonus w postaci pozbawienia dolara roli waluty rezerwowej co prędzej czy później się stanie. Świat cały czas przesuwa się w stronę Azji odpuszczając Europę i USA. Największym wielbicielem złota pozostają Chiny i Indie.
To prawda ale ja też u siebie widzę, jak ludzie ostatnio ustawiali się w kolejka do skupu złota, dlaczego widzę dwa powody, brak pieniędzy, wysoki kurs złota. Czyli wyprzedawali złoto z tych dwóch powodów. Osoby, które znam Azjaci jak rozmawiałem sprzedawali, bo nie mieli jak zapłacić za wynajem pokoju ani na jedzenie.
Jednak Azja jest bardziej dynamiczna ale ma to plusy i minusy, jest mega wzrostową ale tyleż szybko się załamuje w porównaniu do bardziej stabilnej Europy.
Gdzie obstawiacie koniec korekty ? Ryszard wrzuć parę wykresów :) Dobijemy do 3000 ?
Korekta? Nie bylo i nie ma ;-)
https://www.tradingview.com/symbols/AMEX-EMQQ/
A na dzisiejszy wieczor taki obrazek:
https://www.tradingview.com/symbols/AMEX-EMQQ/
A na dzisiejszy wieczor taki obrazek:
Nokia w promocji, ktoś bierze? ^^
Bo ja kiszę od roku, w marcu uśredniałem, latem był ładny zysk na papierze, a teraz znów pod kreską jestem ;P
Czyli co, zaczynamy rajd na Mikołaja?
Bo ja kiszę od roku, w marcu uśredniałem, latem był ładny zysk na papierze, a teraz znów pod kreską jestem ;P
Czyli co, zaczynamy rajd na Mikołaja?
Ja jestem tak zapakowany ze aż jak na mnie to za dużo :)