Stock Market Crash 2018 - live comments
Re: Stock Market Crash 2018 - live comments
@Besso
Szczerze to nas mało interesuje co myślisz :) Od weryfikacji jest rynek.
Takie komentarze przypominają mi zawsze grupy Bitcoina lub TJS. Dobrze, że tu spokój, a nie taki syf, choć jak widać popularyzuje się wątek, bo STRACH w oczach :)
Szczerze to nas mało interesuje co myślisz :) Od weryfikacji jest rynek.
Takie komentarze przypominają mi zawsze grupy Bitcoina lub TJS. Dobrze, że tu spokój, a nie taki syf, choć jak widać popularyzuje się wątek, bo STRACH w oczach :)
Odbili się na razie od oporów zobaczymy co dalej. Short mode on~
Takie ciekawostki się pojawiają.
Takie ciekawostki się pojawiają.
Ostatnio zmieniony 11 paź 2018, 15:41 przez dammad, łącznie zmieniany 1 raz.
2788 dokładnie się odbili, więc nie dużo zabrakło, a teraz powinni zrobić BREAK THE ICE i polecieć z 80-100pkt niżej na SP500...
Na razie wciąż walczą. Dobrze im idzie ;)
Ja mam wszystkie short zamknięte, no może bez głupiej ropy.
Na szczęście nie jestem zafiksowany, żyje dla przyjemności, nie dla giełdy, dzisiaj palec mnie nie będzie korcił bo mam spotkanie z procentem ale
poczekam parę dni zobaczę czy urośniemy jak tak super wezmę shorty pewnie, ale jak będę miał dostęp do Internetu bo z tym to cienko, są przyjemniejsze rzeczy.
Na szczęście nie jestem zafiksowany, żyje dla przyjemności, nie dla giełdy, dzisiaj palec mnie nie będzie korcił bo mam spotkanie z procentem ale
poczekam parę dni zobaczę czy urośniemy jak tak super wezmę shorty pewnie, ale jak będę miał dostęp do Internetu bo z tym to cienko, są przyjemniejsze rzeczy.
Po 1 godzinie będzie więcej wiadomo... Jeśli to coś więcej niż korekta to powinni zawrócić i jechać w dół... Początki października z reguły są słabe na kupowanie, ale po połowie to kto wie co wymyślą w USA, bo wybory, wyniki, rajdy mikołajowe i do końca roku można dojechać trzymając rynek...
Ja bym patrzył raczej na parę dni a nie w godzinach.
Wy to chyba nie ma cie nic lepszego do roboty. Rozumiem, że działki nie trzeba przekopać :)
Wy to chyba nie ma cie nic lepszego do roboty. Rozumiem, że działki nie trzeba przekopać :)
Mnie tak naprawdę interesuje jak się zamkną jutro z tygodniówką i co zrobią w poniedziałek ewentualnie co się wydarzy przez weekend.
Tu nikt nic nie wie ... Hehehe...
Mają do wybicia MA200, więc jeżeli to leci schematem to jednym z poziomów jest 2790 do retest i potem powinna polecieć wyprzedaż łamiąca całe MA200 ...
Mają do wybicia MA200, więc jeżeli to leci schematem to jednym z poziomów jest 2790 do retest i potem powinna polecieć wyprzedaż łamiąca całe MA200 ...
Ok to teraz już się rzeczywiście na poważnie odbili, zmienność kosmos. W 15 minut po 100 pkt Nasdaq lata.
Złoto poszłooo... :)
- Ryszard Wielkouch
- Forumowy wyga
w normalnych warunkach srebro powinno iść do góry + 3%, a nie 1,71% przy złocie rosnącym 1,74%. Coś tu nie gra ;)dammad pisze:Złoto poszłooo... :)
Nie gra ... Bo to wystrzał przed wywaleniem MA200 zapewne...
I ta świeca godzinowa na DAXie.Przyjechała pogłębiarka chyba... ;)
Ostatnio zmieniony 11 paź 2018, 17:03 przez dammad, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak przewalamy się właśnie poniżej MA200 a sądzę, że dziś kolejne -4% zrobimy to przydałby się jakiś NEWS ... Hm...