Stock Market Crash 2018 - live comments
Re: Stock Market Crash 2018 - live comments
Jak dobrze pójdzie i dziś Tesla przekroczy 230$ w dół to może za chwilę zobaczymy Chapter 11... Zobaczymy jak rynek potraktuje kurs na rozpoczęciu.
Przed sesją by nie było ostro powinien pojawić się komunikat o nowym dyrektorku, ale nie musi.
Poczekaj aż shorty wejdą do akcji ... Te spadki to wszystko longi wywalają, jak teraz shorty poczują krew i razem z wywalającymi longami zaczną shortować to mamy game over...
Ładnie wywaliło to EURO...
21bps na 10Y-2Y ... Ale szybko może się zrobić -10bps ... gdy Tesla ogłosi upadłość.
Greg, jak myślisz HUF wywali do góry podobnie jak nasz PLN w 3 fali?
Oczywiście...
O ile ja dobrze widzę, to Tesla nawet nie ma 2M aby przetrwać ... bo tak volatility pokazuje...
O kurde ...
Italian Banks -8.2%, LOD
Fajnie, że się coś dzieje, bo już nudą wiało ;) Ja czekam na SP500 - właśnie wisi nad linią trendu i będzie ładny gap w dół.
Ten gap w dół coś musi spowodować ... Pytanie co, ale jak spowoduje (a niestety zakładam, że tak) to zwijajcie się jak możecie w safe-haven...
PS : Dla mnie to raczej coś będzie związanego z Elonem Muskiem ... Nie zdziwie się jak dziś będzie -30% na akcjach i ogłoszą lada moment, że po nich...
PS : Dla mnie to raczej coś będzie związanego z Elonem Muskiem ... Nie zdziwie się jak dziś będzie -30% na akcjach i ogłoszą lada moment, że po nich...
W poniedziałek dane ze strefy EURO i będzie przysłowiowy gwóźdź do zjazdów niżej?
Commerzbank mocno obrywa
Zobaczymy najbliższy tydzień w/g mnie kluczowy, ale dane ze strefy EURO optymizmem nie napawają...
Tak się rozkręca pomału panika ... kolejne klocki będą się dokładały ... To kwestia tylko czasu.