Stock Market Crash 2018 - live comments
Re: Stock Market Crash 2018 - live comments
Temat wojny globalnej może wielu śmieszyć i mogą uważać osoby o tym mówiące za oszołomów jeszcze bardziej niż jak ktoś o kryzysie mówi... ale ja się z tego nigdy nie śmieje. Za dużo mnie dziadek nauczył i książki historyczne, a że ludzie nie chcą pamiętać... Geografii, historii i cykliczności w polityce nie oszukamy niestety.
Arabska wiosna to był pikuś przy tym co nas czeka.
Arabska wiosna to był pikuś przy tym co nas czeka.
Kris deal życia na dolcach zrobił :P
CHFPLN też wesoło... czuję, że naszą waluta porzuca i to ładnie.
Poczochra nami jak ta lala... Teraz czekam, aż nasze GDP zwolni, retail sales zwolni a rząd będzie pierdoły opowiadać, że to pogoda albo przejściowe ... Już widzę miny tych pajaców z Ministerstwa Finansów co za bzdury zaczną opowiadać ... Tam nikt chyba nie ma pojęcia co się dzieje...
Dziś sobie dziennik nawet oglądałem na TVNie ... Słowa nie było o Turcji...
Dziś sobie dziennik nawet oglądałem na TVNie ... Słowa nie było o Turcji...
A po co naród straszyć? ;) Myślę, że rząd wie dlatego tak drenuje nasze kieszenie póki jeszcze można i jest z czego.
Skoro do teraz społeczeństwo kupuje wszystkie brednie, zapewne nadal będą wierzyć w jawne kłamstwa Morawieckiego (można poczytać o tym w jednym z lipcowych wydań newsweeka). Pytanie czy wszystko zdąży się na tyle wysypać do wyborów...
A jeżeli mowa o targaniu PLNem to chyba lepiej kupić za wczasu trochę CHF żeby zabezpieczyć kredyt...no chyba, że longa otwierać na CHF/PLN, choć teraz od 1 sierpnia dźwignia już nie taka sama :(
A jeżeli mowa o targaniu PLNem to chyba lepiej kupić za wczasu trochę CHF żeby zabezpieczyć kredyt...no chyba, że longa otwierać na CHF/PLN, choć teraz od 1 sierpnia dźwignia już nie taka sama :(
Haha, telewizja to takie gówno, że się szczerze dziwię, że ktoś chce za to jeszcze płacić. Już przynajmniej od 10 lat nie ma czego szukać w programach "informacyjnych". Przynajmniej na polskich kanałach.Greg pisze:Dziś sobie dziennik nawet oglądałem na TVNie ... Słowa nie było o Turcji...
Jakby ktoś uważał, że Elon ma inwestora ...
Właśnie go zaczęła szukać...TESLA IS SAID TO SEEK WIDE INVESTOR POOL FOR TAKE-PRIVATE PLAN
A kiedy są wybory?jfd pisze:Skoro do teraz społeczeństwo kupuje wszystkie brednie, zapewne nadal będą wierzyć w jawne kłamstwa Morawieckiego (można poczytać o tym w jednym z lipcowych wydań newsweeka). Pytanie czy wszystko zdąży się na tyle wysypać do wyborów...
Prawdopodobnie 21 października.
pomiędzy 17 października, a 9 listopada br.Greg pisze:
A kiedy są wybory?
Ładnie się dzieje
Powiem wam, że technicznie wygląda ciekawie ten tydzień. Sporo miejsca na spadki indeksów USA i nie tylko. Będzie wiadomo więcej na początku tygodnia jak się uspokoi lub nie :)
- Plastic Tofu
- Stały bywalec
Zawsze jak patrzę na takie zbiegowisko w biały dzień to nachodzi mnie pytanie co ci ludzie tam robią Nie mają pracy?, Mieszkania do posprzątania, zakupow do zrobienia? Dzieci do przypilnowania?
Jak problem w państwie to zbiera się tlum i jest jakiś marsz. Może by tak pójść zarobić parę groszy i będzie coś i dla kraju i kryzys przejdzie się troszkę łatwiej.