Stock Market Crash 2018 - live comments
Re: Stock Market Crash 2018 - live comments
heh ropa pięknie teraz -2,33% co dla DWT oznacza 2,33*3 = 7%...tylko jak na złość USA dziś mają wolne, a jutro tego nie uwzględnią... kupowałem DWT po 9.05$ przy cenie ropy ok 66,50$...czyli cena ropy wróciła do pkt wyjścia a DWT na ładnym minusie przez taki jeden wolny dzień.
Dolar dzisiaj rano i -1,5% dość sporo, dobre zakupy.
U mnie 14% DWT.
U mnie 14% DWT.
Chociaż nie przeczytałem jej jeszcze do końca polecam ją wszystkim fanom funduszu sorosa i FED.Greg pisze:Polecam Wojna o Pieniądz Hongbing Song'a.
Dlaczego akcje nie lecą na dół razem z ropą?
Niewiem jak vix , ale kontrakty na vixa +1,07% przy us500 +0,09% co daje bardzo dobry wynik.
Przypadkiem też nie jest duża ilość pozwów do sądu wobec największych firm USA.
indeks $ zbliża się do ważnego poziomu (ok 95), ja zakładam zwrot...
- Załączniki
-
Ile ten zwrot będzie 30groszy ?
Jeśli będzie, mi to wygląda na odpoczynek mały (za plecami różne rzeczy mogą się dziać).
Jeśli będzie, mi to wygląda na odpoczynek mały (za plecami różne rzeczy mogą się dziać).
Nie liczę, liczę 10gr ale mi to jest obojętne ile groszy będzie, interesuje mnie teraz cen 3.00zł a że takiej nie będzie to obojętne mi ile będzie kosztował.
Na Us100 wyrazny opór na 7000
EURUSD juz 1.15 a dopiero co mialo byc 1.50... 10Y rentownosci nawet dzis -4,5% byly ale zatrzymaly sie na -3% i 2.82% (record short wszyscy) do tego ropa z super hyper long 2M wzrostow oddala w 3 dni.
Zobaczymy co Italexit + Deutsche Bank namieszaja czy nie? Cos ECB nie pali sie o dziwo z pomoca nawet wyglosili teze, ze dlug trzeba splacic a Wlochy sie po co tak zadluzaly ... Dzis rentownosci obligacji 10Y Niemiec -25% a Brytyjskich -10%... oj cos rynek tutaj czuje nosem jakies wydarzonko. Zobaczymy...
Zobaczymy co Italexit + Deutsche Bank namieszaja czy nie? Cos ECB nie pali sie o dziwo z pomoca nawet wyglosili teze, ze dlug trzeba splacic a Wlochy sie po co tak zadluzaly ... Dzis rentownosci obligacji 10Y Niemiec -25% a Brytyjskich -10%... oj cos rynek tutaj czuje nosem jakies wydarzonko. Zobaczymy...
ECB i FED napewno nie pomogą przecież nie po to wywołali kryzys żeby teraz pomagać.Ewentualnie za lekkie umożenie długu mogą przejąć jakieś firmy , nieruchomości i ziemie.Pewnie korci ich żeby jeszcze wywołać wojne na dużą skale , już nie dużo brakuje.Nikt na tym nie skorzysta oprócz tych co zawsze.Coś czuje że za niedługo Trump doprawi sankcjami.
Po tym splicie QID jest słaby.Daje mniej % niż spadło us 100 , to jest jakieś nieporozumienie.Wiedziałem że tak będzie.Wcale nie jest shortem x2 , ledwo x1
Ostatnio zmieniony 29 maja 2018, 18:07 przez onufry, łącznie zmieniany 1 raz.
Tu promo leci kolejne ... ECB ani drgnie w rozwiązaniu kryzysu EURO-ZONY...
Przypomnieli sobie chyba wszyscy gdzie jest safe-haven... i że słowo "kryzys" = deflacja = spowolnienie... Jestem ciekaw co z tego wyniknie...
Ale musicie przyznac... Z 73$ prawie na 66$ w 3-4 dni... to express...
Ehhh, dziwne nie? Ropa spada, giełda w dół ... interest rates walą w dół pionowo... Coś tu jest za wysoko w stosunku do rentowności obligacji ...
Złoto + ropa + ceny akcji za wysoko :)
Złoto + ropa + ceny akcji za wysoko :)
Juz niedaleko do kluczowego 2666 ;)
zaraz potem ma200 na jakims 2640 obecnie i wtedy wyjdzie ze ostatnia zwyzka to faktycznie bull trap
zaraz potem ma200 na jakims 2640 obecnie i wtedy wyjdzie ze ostatnia zwyzka to faktycznie bull trap