Dajmy trochę fan-boyom pokupować akcje ...Greg pisze:Jedyne co mnie interesuje to kiedy ktoś się spostrzeże, że jest w ch... robiony na $AAPL ...
Stock Market Crash 2018 - live comments
Re: Stock Market Crash 2018 - live comments
Ciekaw jestem czy będzie tylko retest wczorajszego pin bara czy jego negacja?
Auch :
Dollar nie chce spaść
Obligacje wyceniają spory spadek :
Ale ktoś musi kupić te akcje APPLE ... Więc na razie margines spadków mamy zatrzymany... Niech kupują - okazja jak cholera ... $AAPL nigdzie nie poszło od prawie roku. Wyniki jak przejrzałem SŁABIUTKIE, ale przykryte pudrem... OBIETNICA buy-backów przed nami i to trzyma APPLE które ma cel 120$ na początek...
Dollar nie chce spaść
Obligacje wyceniają spory spadek :
Ale ktoś musi kupić te akcje APPLE ... Więc na razie margines spadków mamy zatrzymany... Niech kupują - okazja jak cholera ... $AAPL nigdzie nie poszło od prawie roku. Wyniki jak przejrzałem SŁABIUTKIE, ale przykryte pudrem... OBIETNICA buy-backów przed nami i to trzyma APPLE które ma cel 120$ na początek...
More! Niech więcej ulica kupuje ... Kolejny świetny moment do wyjścia dla fundów...
Ale gigant luka.
Rynek powinien już spaść o jakieś -2% ... Thanks to AAPL (wszystko się wyprzedaje w tle ... ale AAPL daje efekt złudzenia wzrostu indeksów)
hahahahaha :
Kurde Gartman shortuje USTreasury ... Czyli czas na grubszą korektę w dół...
AAPL ciągle poniżej trendu
Lepszej zasłony dymnej do wyprzedaży niż AAPL nie znajdziecie ...
Trzeba poczekać aż zwolennicy AAPL się zmęczą ...
Idę na spacer się przejść ... Nie wiem dokąd AAPL dojdzie, ale przynajmniej zobaczymy zieleń...
Tak jak niedawno AMAZONA wyłączyli gdy rynek leciał pionowo w dół, aby dzień później pokazał wyniki, tak wczoraj gdy lecieliśmy w dół pionowo tym razem ktoś podbił indeks, aby wczoraj AAPL zaprezentował wyniki. Liczymy na to, że indeksy odbiją pionowo do góry... LICZYMY ... Ja na to nie liczę, no ale ...
Może na ostatnie 2h coś się urodzi...
Tak jak niedawno AMAZONA wyłączyli gdy rynek leciał pionowo w dół, aby dzień później pokazał wyniki, tak wczoraj gdy lecieliśmy w dół pionowo tym razem ktoś podbił indeks, aby wczoraj AAPL zaprezentował wyniki. Liczymy na to, że indeksy odbiją pionowo do góry... LICZYMY ... Ja na to nie liczę, no ale ...
Może na ostatnie 2h coś się urodzi...
czy ktoś wie, dlaczego dax tak wystrzelił, a sp500 nie podziela tego entuzjazmu?
Eur w końcu się osłabia?jack pisze:czy ktoś wie, dlaczego dax tak wystrzelił, a sp500 nie podziela tego entuzjazmu?
- Ryszard Wielkouch
- Forumowy wyga
Zgaduję, że gorsze dane z Europy oddalają widmo podwyżek stóp procentowych oraz zakończenia skupu obligacji. W rezultacie mamy słabsze euro i lepsze perspektywy dla akcji. Ten entuzjazm udziela się tylko strefie euro stąd na wzrosty na GPW nie liczyłbym może poza idea bankiem ;)