Stock Market Crash 2018 - live comments
Re: Stock Market Crash 2018 - live comments
mamy z głowy dzisiejszy dzień :
NYSE suspends trading in AMZN, BKNG, GOOGL, GOOG, ZNWAA for rest of the trading day due to price scale code issue: RTRS
Bykom regulator pomógł ...
Indeksy nigdzie nie pójdą bez AMZN czy GOOGL...
NYSE suspends trading in AMZN, BKNG, GOOGL, GOOG, ZNWAA for rest of the trading day due to price scale code issue: RTRS
Bykom regulator pomógł ...
Indeksy nigdzie nie pójdą bez AMZN czy GOOGL...
Skad masz tego newsa? Na stronie NYSE tego nie ma:Greg pisze: NYSE suspends trading in AMZN, BKNG, GOOGL, GOOG, ZNWAA for rest of the trading day due to price scale code issue: RTRS
https://www.nyse.com/trader-update/history#110000092867
Tymczasem zaklinowało się 2620-2630
https://www.zerohedge.com/news/2018-04- ... t-rest-daypapik pisze:Skad masz tego newsa? Na stronie NYSE tego nie ma:Greg pisze: NYSE suspends trading in AMZN, BKNG, GOOGL, GOOG, ZNWAA for rest of the trading day due to price scale code issue: RTRS
https://www.nyse.com/trader-update/history#110000092867
Jak przychodzi do załamania rynku to coraz częściej dziwne błędy będą wychodzić -> trzeba uspokoić rynek...
W/g mnie nie ma co już patrzeć do końca dnia, będzie pływało na zero... Google i Amazon to market movers, jak ich wyprzedaż by się włączyła to ulalalalala...Gregory pisze:Tymczasem zaklinowało się 2620-2630
Ropa się chyba namyśliła w końcu
Nie ma co oglądać dzisiaj lepiej na spacer iść :) Jak google i amazon zaczęły robić zwrot w dół to NYSE z automatu jakiś błąd znalazły, a ze poziom jest taki, że pociągnie margin calls i spadniemy mocno gdy go przełamiemy, więc mamy ochłodzenie.
PS : Nie wierzę tu w przypadek na tych poziomach i gdy bearsy zaczynały kolejny atak a VIX dobijał pod 20...
PS : Nie wierzę tu w przypadek na tych poziomach i gdy bearsy zaczynały kolejny atak a VIX dobijał pod 20...
Manipulacja DXY -> KONIEC
Manipulacja ropą -> powoli KONIEC
Możliwości Plunge Protection Team -> KONIEC
Zawieszanie notowań -> W TRAKCIE
Przerwy po 20min i kompletne zawieszanie notowań całej giełdy -> PRZYSZŁOŚĆ
Będzie pięknie na 0.00% +/- 0.2%. Gdyby nie zawiesili Amazona i Googla to 2gi raz MA200 by bearsy sforsowały bez najmniejszego problemu i trachnelibyśmy Bóg jeden wie ile % w dół...
Ale jutro też dzień a już 3.04% mamy :
Manipulacja ropą -> powoli KONIEC
Możliwości Plunge Protection Team -> KONIEC
Zawieszanie notowań -> W TRAKCIE
Przerwy po 20min i kompletne zawieszanie notowań całej giełdy -> PRZYSZŁOŚĆ
Będzie pięknie na 0.00% +/- 0.2%. Gdyby nie zawiesili Amazona i Googla to 2gi raz MA200 by bearsy sforsowały bez najmniejszego problemu i trachnelibyśmy Bóg jeden wie ile % w dół...
Ale jutro też dzień a już 3.04% mamy :
Ale to jest zawieszenie tylko na NYSE. Te akcje cały czas są w obrocie na kilkunastu innych giełdach. Nie czytaj tego ZeroHedge, on jest gorszy niż Fakt i Super Express razem wzięte :P
Szkoda tylko, że większość ruchu na tych akcjach idzie przez NYSE... :P Tamto to margines ;)
*Gregory, to miałem na myśli, h1eranet pisze:na dow30 czy sp mozliwe podwójne dno jeszcze.... dopóki się nie urwie :-)
- Załączniki
-
Dla mnie to nie jest formacja podwójnego dna.
No to uczyliśmy się innej AT... :-)Gregory pisze:Dla mnie to nie jest formacja podwójnego dna.
Przy zmianie trendu można się bardzo oszukać na AT już to powtarzałem 1M razy... Do tego będzie pełno bull/bear trapów.
Możecie zobaczyć na własne oczy ile rynek jest wart bez Amazona i Googla na którym algosy handlują ... NIC
Podpicowałem VIXa ... Orange lines to bardzo silny opór będzie. Jak VIX nie spadnie to wcale nie jest to w/g mnie podwójne dno... Tylko oszustwo na bull-trap.
Możecie zobaczyć na własne oczy ile rynek jest wart bez Amazona i Googla na którym algosy handlują ... NIC
Podpicowałem VIXa ... Orange lines to bardzo silny opór będzie. Jak VIX nie spadnie to wcale nie jest to w/g mnie podwójne dno... Tylko oszustwo na bull-trap.
Gdzie tutaj widzisz podwójne dno?eranet pisze:No to uczyliśmy się innej AT... :-)Gregory pisze:Dla mnie to nie jest formacja podwójnego dna.
- Załączniki
-