Stock Market Crash 2018 - live comments
Re: Stock Market Crash 2018 - live comments
Póki co nie mogą się zdecydować gdzie iść :
Bearsy włażą jednak :
Coraz mocniej :
Jak VIX spadnie na 18.40 to będzie bounce do góry, wtedy pewnie do 16.50 na VIXie i ponownie do góry powinien VIX ruszyć.
PS: Ja tylko VIXa obserwuje, żeby wiedzieć co się dzieje...
PS: Ja tylko VIXa obserwuje, żeby wiedzieć co się dzieje...
Pytanie za 100pkt co się stanie gdy VIX dojdzie na ok 19,70 ... czy przeskoczy na wyższy poziom czy odpadnie na kolejny w/g mnie bull-trap
ja zrobiłem klasycznie kawał dobrej roboty i centralnie w dołku odpaliłem shorta na s&p500. także możemy obstawiać na run do góry ;)
brakuje znowu ropy do tego która stoi w miejscu. może dołączy pod koniec dnia w tych 2 ostatnich godzinach
Investing ma dane opóźnione o 15 min - skąd bierzesz dane bez opóźnieńGreg pisze:PS: Ja tylko VIXa obserwuje, żeby wiedzieć co się dzieje...
-
jastom na tradingview dodaj sobie do obserwowanych uvxy i tam nie ma żadnych opóźnień.jastom pisze:Investing ma dane opóźnione o 15 min - skąd bierzesz dane bez opóźnieńGreg pisze:PS: Ja tylko VIXa obserwuje, żeby wiedzieć co się dzieje...
Tu są spóźnione, ale ja wole investing.com, równolegle mam tradingview otwarte (nie ogarniam trading view niestety i nie lubie) i konta brokerskie
W VIXie przesunięcie o 15min nic nie znaczy...
W VIXie przesunięcie o 15min nic nie znaczy...
-
Gregory z jakiej platformy korzystasz?
Ja mam na Saxo. Jednak jak lubisz ETF to nie polecam bo znieśli lewar. Na wszystkie VIX oprócz futures jest 100% kapitału.
Jednak jak zauważyłem tylko VIX futures robi dzidy po 10 i więcej dolarów w ciągu 15 min. Pozostałe chodzą wolno. Ostatni skok do 35 VIX Fu załatwił dwiema świecami 15 min z których ostania miała wartość 21$
Jednak jak zauważyłem tylko VIX futures robi dzidy po 10 i więcej dolarów w ciągu 15 min. Pozostałe chodzą wolno. Ostatni skok do 35 VIX Fu załatwił dwiema świecami 15 min z których ostania miała wartość 21$
dzięki, działa :)PanSpekulant pisze:jastom na tradingview dodaj sobie do obserwowanych uvxy i tam nie ma żadnych opóźnień.
Aż spać mi się zachciało od stojących tych indeksów... Coś się tu zaciukało. Może ostatnie 2h coś przyniosą...
Ale konsolidacja dzisiaj jest niezła. Obrona Reduty na całego :)
Ale konsolidacja dzisiaj jest niezła. Obrona Reduty na całego :)