Stock Market Crash 2018 - live comments
Re: Stock Market Crash 2018 - live comments
Pisałem o targecie 6600 na US100. Bez nerwów. Cena się cofa bo średnie nie nadążają.
Grubo zjedziemy (nie wiem czy dzisiaj damy) ... Te wszystkie przystanki co widzicie to tam nie ma żadnych buyerów. To shorty sobie covering robią i jest mały przystanek.
Dawno w życiu nie czułem się tak komfortowo trzymając wylewarowane shorty i będąc po -10-20% i dokładając do nich ...
Dawno w życiu nie czułem się tak komfortowo trzymając wylewarowane shorty i będąc po -10-20% i dokładając do nich ...
Nie ma miękkiej gry. Twoja tesla target I 250 II 200
to aż szkoda żeby się sesja kończyła ;)Greg pisze:Grubo zjedziemy (nie wiem czy dzisiaj damy) ... Te wszystkie przystanki co widzicie to tam nie ma żadnych buyerów. To shorty sobie covering robią i jest mały przystanek.
Żeby mi notowań nie zawiesili. Chcę ją widzieć za 1$ :) Kurde ropa ropa ... Ropa lawinowo na margin callach powinna zacząć lecieć... Kiedy margin calle pierwsze się pojawią ... Pamiętacie ten record long na ropie i zero shortów? HeheheheGregory pisze:Nie ma miękkiej gry. Twoja tesla target I 250 II 200
-5% NASDAQ come on. Żałuje, że nie mam SQQQ, ale mam SOXS w nagrodę...
Ja już widziałem takie jazdy 100-150 baksów w 30 min.
Mówiłem że japę zrobią jak na Mumia II
Mówiłem że japę zrobią jak na Mumia II
- Załączniki
-
przebicie 2582 .... 2570=lawina tam muszą być stopy
Chyba mamy pierwsze objawy Globus histericus
Chyba mamy pierwsze objawy Globus histericus
Short covering teraz ... Short's reload and DOWN...
Bounce nas chyba czeka do góry. Tylko kto to kupuje?
Dawajcie bo przegram z tym -5%...
Bounce nas chyba czeka do góry. Tylko kto to kupuje?
Dawajcie bo przegram z tym -5%...
2580 tutaj się zatrzymamy.
Tak jest ... Koniec zabawy... tzn nie koniec, ale chwila oddechu :)Gregory pisze:2580 tutaj się zatrzymamy.
Na US forach mysla ze ten spadek Tesli to efekt sledztwa w Kalifornii bo jakies auto mialo wypadek(chyba ofiary w tym kierowca) i rozkminiaja czy bylo na autopilocie. do tego chyba tez sie spalilo. Nikt nie laczy tego z przebiciem kluczowego 300 i ogolnej sytuacji rynku.
Na tym to polega. Wszyscy szukają przyczyny tam gdzie nie trzeba. Giełda wyprzedza rzeczywistość, a nie odwrotnie. Bond traderzy nie po to shortują bondsy TESLi na bankructwo, żeby potem nie wychodziły takie kwiatki jak śledztwo NTSB. Rynek wie wcześniej co wyjdzie.eleste pisze:Na US forach mysla ze ten spadek Tesli to efekt sledztwa w Kalifornii bo jakies auto mialo wypadek(chyba ofiary w tym kierowca) i rozkminiaja czy bylo na autopilocie. do tego chyba tez sie spalilo. Nikt nie laczy tego z przebiciem kluczowego 300 i ogolnej sytuacji rynku.
Słabo coś zamykali krótkie pozycje na koniec sesji. Coś chyba z ropą będzie na 22.30
Jeszcze mam pytanie. Jakiś czas temu była wzmianka o korelacji spadków w US z spadkami w Rosji (w założeniu to samo tylko x2 x3) - dziś tego nie było (RSX poleciał 1%). Czy to nie jest tak, że jednak bardziej RSX patrzy na ropę?
Budżet Rosji jest surowcowy gdzie lwią część zajmuje ropa.