Stock Market Crash 2018 - live comments
Re: Stock Market Crash 2018 - live comments
Salvo Ostatnia szansa na wyjście z PLN
co to znaczy wyjscie z PLN, skoro przedstawiasz na wykresie umacnianie PLN?
Ostatnie umocnienie złotego.sebo pisze:Salvo Ostatnia szansa na wyjście z PLN
Mam jeszcze 15% w PLN, z którego zamierzam wyjść w dolara.
Umacnianie PLN jest dobrą do tego okazją.
Czemu dajesz 3,60 zielona linia w dół to ąz tyle spadnie?
Ja mam 3,64 kreska ale to tylko kreska już skupuję.
Ja mam 3,64 kreska ale to tylko kreska już skupuję.
Zasięg wybicia na podstawie konsolidacji + dno kanału + strefa popytowa, ale mi się marzy 3.53-3.55 :)
Marzy mi się też, ale już nie raz czekałem i się nie doczekałem, więc już wole robić skup.
- Załączniki
-
Nie wiem jak PLN, ale dla mnie pojawiła się spora podaż na USD, giełdy potencjalnie up, pozycje COT znane, więc oczekiwałbym bardziej korekty na dolarze niż kolejnych wzrostów, przynajmniej w krótkim terminie.
3 poziomy mnie interesują, każdy bardzo istotny patrząc z punktu całej strefy 6 miesięcznej. Zobaczymy co zrobi rynek, bo możemy mieć jeszcze wyskok jakiś na 98-98.5
3 poziomy mnie interesują, każdy bardzo istotny patrząc z punktu całej strefy 6 miesięcznej. Zobaczymy co zrobi rynek, bo możemy mieć jeszcze wyskok jakiś na 98-98.5
Zniesienie f5 ostatniej wzrostowej i długość poprzedniej spadkowej tworzą prawdopodobny zasięg spadków.dammad pisze:Nie wiem jak PLN, ale dla mnie pojawiła się spora podaż na USD, giełdy potencjalnie up, pozycje COT znane, więc oczekiwałbym bardziej korekty na dolarze niż kolejnych wzrostów, przynajmniej w krótkim terminie.
3 poziomy mnie interesują, każdy bardzo istotny patrząc z punktu całej strefy 6 miesięcznej.....
Zawsze mnie to bawi, że każdy ma swoje metody, ale jak się dobrze ogarnia temat to wychodzi ten sam wynik :)
Bardzo fajne spostrzeżenie cezary :) Osobiście czuje się owcą, która bacznie się ogląda, czy nie ma wilka w pobliżu, zanim rozpocznie konsumpcje ;)
Aha tylko ja nie chce zarobić a kupić w dobrej cenie.
Ja na pewno mam jakąś paranoję, bo cały czas tak staram się myśleć - wilk (SM)
Dobra cena to taka, że nie będzie taniej, przez dłuższy czas, pewnie do momentu sprzedaży.
It's just a beginning... PPT gdzie jesteś?
Co jest grane? :O
Otrzeźwienie po nic nie znaczących ustaleniach z G20 połączone z malejącym 10y-2y, który jest światłem ostrzegawczym dla wielu