Stock Market Crash 2018 - live comments
Re: Stock Market Crash 2018 - live comments
jak beda przeszło 5% stopy to zrobi pod siebie,teraz to płyna sobie..... u jankow na tyg macd coraz blizej 0 wiedz upup albo sie zrobi niefajnie dla byskow
,ogolnie to nie jest juz giełda ;-)
Let's see!Greg pisze:Nawet 2698 możemy dzisiaj przetestować. Czekam na VXX na niskie 39, albo 38,8x ... To mój cel...
Zgadzam się z Tobą w 200%. To nie giełda,to jest przepychanka rynek vs FED/PPT ... Dlatego najlepiej siedzieć na cashu. Rynek przepchnie FED/PPT tylko pytanie kiedy...noob pisze:jak beda przeszło 5% stopy to zrobi pod siebie,teraz to płyna sobie..... u jankow na tyg macd coraz blizej 0 wiedz upup albo sie zrobi niefajnie dla byskow
vxx na 57 powinien.....index$ nadbil 161% zasieg z dziennego,cofka wezwie niedlugo
To są skurwiele... wiedzą, że rynek się załamuje pionowo w dół, ale MLD$ w short volatility lecą aby go oszukać, co da później dramatyczne skutki bo to naciąganie sprężyny ... Jak to padnie (a padnie tylko nie wiem kiedy) to 2008 będzie pikusiem w skali kryzysu...
To są skurwiele... wiedzą, że rynek się załamuje pionowo w dół, ale MLD$ w short volatility lecą aby go oszukać, co da później dramatyczne skutki bo to naciąganie sprężyny ... Jak to padnie (a padnie tylko nie wiem kiedy) to 2008 będzie pikusiem w skali kryzysu..
Na 57 mówisz VXX, ja tu widzę faktycznie gruby strzał w dół i w końcu ta świecę długą z MA200noob pisze:vxx na 57 powinien.....index$ nadbil 161% zasieg z dziennego,cofka wezwie niedlugo
HELP. Lecą MLD$ ...
FED już nie panuje nad rynkiem widzę ... To jest najgorsze... Bonds 10Y = 3.00 wyprzedaż jak ta lala (może sam robi QT), large money w SELL-OFF mode, a jedyne co próbuje to MLD$ wtłaczać w short Volatility...
Ale uwaga, bo głupie algosy mogą zaskoczyć ...
Ale uwaga, bo głupie algosy mogą zaskoczyć ...
2705 ... po przepchnięciu potem przepchną bull-market ... Jeszcze walczą na trendzie teraz... Nic się nie liczy byle giełda szła do góry i USDPLN=5.00 i CrudeOil = 100$ ... :)
Greg: Pisales ze nie da sie manipulowac DXY - looknalem na definicje i zastanawia mnie dzisiejsze -0.87% USD/CAD i -1.35%!!! USD/SEK, odpowiednio 9.1% i 4.2% indeksu.
Moze jednak da sie zmanipulowac...
Moze jednak da sie zmanipulowac...
Ten VIX up/down to troche hazard.. polecam pewniaki takie jak Dawid podsunal tutaj: http://spekulant.com.pl/2018/04/24/okazje-vix-futures/sebo pisze:Warto TVIX kupić teraz albo jutro, cena 6.50$?
VIX Calendar Spread, sam sie zapakowalem i zysk juz mega solidny
Ostatnio zmieniony 09 maja 2018, 19:17 przez GrzegorzM, łącznie zmieniany 1 raz.
uwazam ze rynki beda rosły przez kolejne 15 lat zanim zresetuja system,kiedy szli w gore dj mial cel 23700-800 ,wychodzac gora to cofka na 23(była) nizej 21 ale nie nizje iz 19k i cel 36k min .Samemu chciałym spadku aby kupic akcje z banana stox,dołek w przyszłym roku bananowy obstawiam juz od hoho czas.ropa mnie denerwuje od samego zerkania na jej zachowanie ,nie grywam tego g...a tz kilka razy miałem,czekam na swoj cel i bede probowac eske
Przecież vix nie jest dławiony , tylko rozgrzewany do granic możliwości .Fed może specjalnie pompuje teraz giełde żeby upadła z większym impetem.Pewnie oni obstawiają spadki i pompują giełde równocześnie.
wszystko co robia słuzy jednemu,aby zarobili,zawsze za pozno lub wczesnie manipuluja stopami% robiac to specjalnie,np jpmorga jest wspołwłascicielem fedu z 10% ,to komu to wszystko słuzy? wszelkie bajki ze robia to dla społeczenstwa itd;-)
Adding to VXX ...