Stock Market Crash 2018 - live comments
Re: Stock Market Crash 2018 - live comments
A jak :)
Ciekawe co media wymyślą jako przyczynę... Nie chce mi się nawet sprawdzać ... Ciekawe jaki bullshit wcisną nam..
Ciekawe co media wymyślą jako przyczynę... Nie chce mi się nawet sprawdzać ... Ciekawe jaki bullshit wcisną nam..
Jeżeli to co jest na ropie tratować jako podwójny TOP to 65,50
- Załączniki
-
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2018, 20:14 przez Gregory, łącznie zmieniany 1 raz.
a potem cos koło 63 chybaGregory pisze:Jeżeli to co jest na ropie tratować jako podwójny TOP to 65,50
Przystanek przed wybiciem MA200 - i przegrupowanie sił...
Bull Market ...... czystej krwi... To tylko korekta ;) Żart oczywiście.
Bull Market ...... czystej krwi... To tylko korekta ;) Żart oczywiście.
Jak się zachowają commodities w tej sytuacji ?
eleste pisze:a potem cos koło 63 chybaGregory pisze:Jeżeli to co jest na ropie tratować jako podwójny TOP to 65,50
- Załączniki
-
Chyba bearsy właśnie atakują słynne MA200 ... Ile to tam jest 2615 teraz?
tak, 2613 z groszami dokladnieGreg pisze:Chyba bearsy właśnie atakują słynne MA200 ... Ile to tam jest 2615 teraz?
Kiedyś to pisałem, ale tuż przed topem otworzyli 3xshort na FAANG :) Dosłownie ze 3 dni przed tym jak dobiliśmy 2875 na SP500 ... A niedawno otworzyli 4xLONG na USD...
Póki co wygląda jak by miało zabraknąć siły dzisiaj :)Greg pisze:Chyba bearsy właśnie atakują słynne MA200 ... Ile to tam jest 2615 teraz?
Jeszcze jest szansa. Bardzo wysoki VIX póki co i nie spada... Ropa musi spaść jak kamień (dużo mocniej niż teraz) to młot poleci i połamie ten opór... Record LONG na ropie jak wywalą to największa kasa...
sp500 w ujęciu procentowym jest raptem 1,7% na minusie, a rynek zaczynają wariować. stare porzekadło, że byk wchodzi po schodach, a niedźwiedź zjeżdża windą, jest nader aktualne
Dlatego na spadkach się szybko zarabia...jack pisze:sp500 w ujęciu procentowym jest raptem 1,7% na minusie, a rynek zaczynają wariować. stare porzekadło, że byk wchodzi po schodach, a niedźwiedź zjeżdża windą, jest nader aktualne
Dla mnie ten rynek skończył się w lutym-marcu jako bull-market. Poczekajcie na GDP USA ... Zobaczycie jak LIBOR wykończył gospodarkę w przeciągu chwili... Jeszcze się wszystkim wydaje. Pytanie co gdzie trzaśnie z powodu kredytów. Mnie się wydaje, że dominacja Chińczyków na Yuanie pójdzie w niepamięć, bo tam to jakiś dramat z sektorem bankowym już jest...
Wygląda że okolica 200 okresowej to był max na dzisiaj
Yep, mamy jeszcze 4 dni robocze akurat same wyniki największych tuz wychodzą a 1 maja samo Apple i iPhoneX ...
Ile tych MA200 odbitek już było w ostatnich 2 miesiącach ...
Ile tych MA200 odbitek już było w ostatnich 2 miesiącach ...