Semiconductors - powtórka z rozrywki z 2001 roku. Teraz pięknie z prawej strony w dół powinno lecieć...

Innymi słowy znaczy, że zakładasz, żę pójdziemy na all-time highs...Kris pisze:Greg. A ja Ci powiadam, że zobaczymy wspólnie w przeciągu najbliższych dwóch tygodni DXY grubo poniżej 88,60. I zobaczymy nowy Top na złocie nie ma innej opcji (oczywiście dzięki wujaszkowi DXY).
Muszą wystąpić szóstki/dziewiątki, kwestia jaki kalendarz i jakie dane się bierze pod uwagę.Greg pisze:Może coś napiszę zatem...
Skrzyżowanie cyklu Kondratiewa i tzw. Minsky Moment...
Jakie prawdopodobieństwo? Nie mam pojęcia, mam nadzieje, że uda się to jakoś obejść, ale na najgorsze przydałoby się przygotować bo tak na oko to max 1 rok został.
Taka nie chytra, ile sobie PLNów dorzuciła bonusa przecież ;)Kris pisze:Greg. Ostatnio to pazura pokazywała chytra Baba z broszką ;)))))) Sory ale mam kapitalny nastrój :)
Oni nigdy nic nie widzą :)Gregory pisze:To rozumiem tabula rasa.
"The U.S. economy is firing on all cylinders, yet 75 percent of ultra-high net worth investors predict it will hit recession by 2020, a J.P. Morgan survey found."Greg pisze:Oni nigdy nic nie widzą :)Gregory pisze:To rozumiem tabula rasa.
Q1 GDP - raising concerns ... :)