Stock Market Crash 2018 - live comments
Re: Stock Market Crash 2018 - live comments
Tak czytałem ale wiadomo było że Chińczycy tak zrobią. Gorzej jak po cichu ograniczą dostęp do metali ziem rzadkich.
To cały NASDAQ się zawali :)Gregory pisze:Tak czytałem ale wiadomo było że Chińczycy tak zrobią. Gorzej jak po cichu ograniczą dostęp do metali ziem rzadkich.
Jaktam nasz popyt i podaż na tych świeczkach?
Chyba przerwa ... Niech sobię teraz pokupują buy-the-dip ... Do następnego raza...
Stoimy. 2650 to panika. Ktoś próbuje podciągać ropę. Za 30 min będzie coś wiadomo.
US100 6700 to wsparcie. Ja je pokonamy to następne 6250. Popatrzcie na D1 US30 jak maszeruje i też zbliża się do kluczowego wsparcia. Presja na spadki jest ogromna. Wyłażą poza Bolingera z parametrem 2,4 i dalej próbują. Normalnie byłby to sygnał do odwrotu.
Wrzućcie na wykres EMA8 i popatrzcie na interwał M5. Polecą za daleko wracają i odbijają się w dół. Ja korzystam z EMA 8 i EMA21
US100 6700 to wsparcie. Ja je pokonamy to następne 6250. Popatrzcie na D1 US30 jak maszeruje i też zbliża się do kluczowego wsparcia. Presja na spadki jest ogromna. Wyłażą poza Bolingera z parametrem 2,4 i dalej próbują. Normalnie byłby to sygnał do odwrotu.
Wrzućcie na wykres EMA8 i popatrzcie na interwał M5. Polecą za daleko wracają i odbijają się w dół. Ja korzystam z EMA 8 i EMA21
Ostatnio zmieniony 22 mar 2018, 17:04 przez Gregory, łącznie zmieniany 1 raz.
Ależ podaż przywaliła teraz wow...
Trzasną dziś to 2650?
Trzasną dziś to 2650?
A patrzy ktoś na Daxy i Italy30 tam jest armagedon
Nie ma co patrzeć bo wiadomo, że armageddon. Tylko USA się trzyma i jak tu zleci to Włochy przestaną istnieć jako kraj :DGregory pisze:A patrzy ktoś na Daxy i Italy30 tam jest armagedon
Ja tam mam shorty na dax i nie narzekam, oby tak dalej.
Gregory możesz napisać kilka słów o tym co widać na wykresie, byłbym wdzięczny.
Gregory możesz napisać kilka słów o tym co widać na wykresie, byłbym wdzięczny.
Teraz pora obiadowa to trochę się uspokoi.
Do 20:00Gregory pisze:Teraz pora obiadowa to trochę się uspokoi.
Potem powrót teraz jakieś odbicie ...
10Y zawracają do góry ... Akcje zaczną odbijać w/g mnie ... Znowu run do góry i przełamanie. Czyli 3xlong (ja to sobie TQQQ kupiłem z ciasnym stop-lossem - Wam nie radzę łapania noża, sprzedałem TMF) i w drugą stronę do przełamania przez 10Y ponownie ... RINSE AND REPEAT... Potem TVIX ponownie i tak w koło Macieju ...
Akurat spending bill na 1.3T$ głosują :D giełda coś tu wyprzedza ...
Jak można spytać czym szortujecie DAXa i Italy?
Z góry dziękuję.
Z góry dziękuję.
Ja sprzedaję lub kupuję index.
Jaktam Gregory Twoje świeczki wyglądają? Bullish / Bearish ?
Ogólnie to bearish długoterminowo, a krótko? Odbije to QQQ? Jakiś rajdzik bym zaliczył i ponownie w TVIXa... Na razie 10Y odbiły i QQQ za nim. Jak będzie zobaczymy.
Ogólnie to bearish długoterminowo, a krótko? Odbije to QQQ? Jakiś rajdzik bym zaliczył i ponownie w TVIXa... Na razie 10Y odbiły i QQQ za nim. Jak będzie zobaczymy.