Stock Market Crash 2018 - live comments
Re: Stock Market Crash 2018 - live comments
Jak dzisiaj pewnie ludzie shortów nabiorą, i obligacje zaczną "tracić" to won z shortów, bo teraz pewnie ludzie na maxa shortują rynek, a za chwilę +100pkt do góry zrobimy na short squeezie, także czas pokaże. :) To są zabawy z bankiem centralnym a nie z siłami natury :)
Oczywiście że działa nawet respektowane są poziomy Fibo.
Zobaczymy czy taki numer zrobią testowo TQQQ (3xlong NASDAQ) z ciasnym stopem... Może ludzie poshortowali i teraz znowu +1% do góry za chwilę zrobimy i panic short squeeze... Jak jest się dobrym day-trejderem (ja nie jestem absolutnie) to dziennie po te +2-3% spokojnie teraz można robić. W dół i w górę, w dół i w górę ...
Gartman nie pobrał shortów?
Gartman nie pobrał shortów?
2750 jest wsparciem
Ścisnęli VIX ... Zobaczymy ile polecimy. Jak znowu pobrali shorty ludzie to teraz może być grubo... Zobaczymy .. Jak algosy zaskoczą + obligację trochę odpuszczą to short squeeze murowany... Witamy w trejdowaniu w 2018 rok. 2 dni w górę, 1den w dół, 1 w górę, 2 w dół...
PS : obligacje póki co nie zaskakuja... -> to oznacza presję na spadki
PS : obligacje póki co nie zaskakuja... -> to oznacza presję na spadki
Będzie jeszcze jeden retest 2750 niżej chyba nie spadnie bo i ropa straciła impet. Jeżeli ten poziom puści to następny 2700 póki co nic na to nie wskazuje. US100 pisałem wcześniej że 7000 i tu się zatrzyma.
Niemniej jednak według h4 kierunek w dół. Przeszkodą jest EMA50
Niemniej jednak według h4 kierunek w dół. Przeszkodą jest EMA50
Do końca tygodnia raczej względny spokój... rozliczą kontrakty (wysoko) to zobaczymy co nowy tydzień przyniesie...
Jeśli ten spread 10Y/2Y działa to chyba działa z poślizgiem. Giełda spadała jak już zaczął rosnąć.
Wywaliło mnie z TQQQ właśnie...
I tak największą wagę przywiązuje do DWT (3xshort oil)... To mój koń główny :)
I tak największą wagę przywiązuje do DWT (3xshort oil)... To mój koń główny :)
Na tym TQQQ przewidujesz ponowny ruch na 125
Gdzieś będzie, ale gdzie nie mam pojęcia :) Ale puściło 2750... -> znaczy puszcza...
Znaczy co jak TQQQ na 125 spadnie?
Ale komuś zależy dzisiaj aby nie puścić rynku ... Walka i MLD$ do ballance sheetu :)
Znaczy co jak TQQQ na 125 spadnie?
Ale komuś zależy dzisiaj aby nie puścić rynku ... Walka i MLD$ do ballance sheetu :)
Tesla -5%
Moze to Cie ucieszy Greg
Moze to Cie ucieszy Greg
Okazało się, że Model 3 to źle zaprojektowany SHIT ... Ktoś się dziwi? No jak bez inżynierów można auto zaprojektować... Aż dziw, że póki co tylko -5%... Shorta zakończę gdy kurs akcji Tesli = 10$ :DBartek pisze:Tesla -5%
Moze to Cie ucieszy Greg
https://www.cnbc.com/2018/03/14/tesla-m ... oyees.html
Nie ma co patrzeć bank centralny wygrał ustabilizował, ale skubany cały dzień walczył (i walczy)...
ja również mam pytanie do Szkiełko i Thorwald : jak się ma to co piszecie do tematu w jakim piszecie?