Stock Market Crash 2018 - live comments
Re: Stock Market Crash 2018 - live comments
Moja jest taka. Widać że ruch się wyczerpuje. M15. Cena nie jedzie po Bolingerze tylko bokiem od niego odchodzi. Dobry znak. Chwilowo 2775 trzeszczy ale trzyma. Spodziewałbym się jakiegoś pinbara na H1. Na M15 trzyma nas EMA8 dopóki jej nie pokonamy i nie przetniemy też EMA21 nadal wzrosty. Byle się pojawił jakiś autside bar bo na ruchu w górę to tylko przyspieszenie.
Widzisz Haniu jak ważny jest Twój głos.
Widzisz Haniu jak ważny jest Twój głos.
- Patryk Rozgwiazda
- Stały bywalec
Najbardziej rozczarowujące są te 10Y które wystrzeliły, wyglądały przez moment obiecująco i teraz spadły. Oporu na 2775 nie przełamali i jakby tracili impet, ale kto wie czy za chwilę nie pojawi się duża biała świeca i nie zaneguje tego co właśnie powiedziałem. Cóż zrobić...
I po oporze. Na US100 brakuje tylko 30pkt.
A na 10Y spadniemy do 2,85
A na 10Y spadniemy do 2,85
- Patryk Rozgwiazda
- Stały bywalec
Może lepiej by było dla zdrowia psychicznego odejść od tego na tydzień, bo tak to się człowiek tylko denerwuje jak no to patrzy.
A bym tylko kupił longa żeby coś wziąć dla siebie z tych wzrostów to byśmy mieli taki kryzys, że ho ho :D
A bym tylko kupił longa żeby coś wziąć dla siebie z tych wzrostów to byśmy mieli taki kryzys, że ho ho :D
To jest ciekawe ... QE w tle i bank centralny widząc 2.91% na zegarze wiedząc co było jak dobiły do 2.95% wszedł do akcji? Nic innego mi nie przychodzi do głowy... To jedyne wytłumaczenie jakie widzę...Patryk Rozgwiazda pisze:Najbardziej rozczarowujące są te 10Y które wystrzeliły, wyglądały przez moment obiecująco i teraz spadły. Oporu na 2775 nie przełamali i jakby tracili impet, ale kto wie czy za chwilę nie pojawi się duża biała świeca i nie zaneguje tego co właśnie powiedziałem. Cóż zrobić...
Przepaść nas jednak nie ominęła :
Tylko to może uratować sytuację. Bo już pojawia się podaż. M15
- Załączniki
-
Rig county za 15min
-4 ...
Trzeba uważać na shorty na ropie... jak 61.80$ wywali górą to trzeba spierdzielać...
-4 ...
Trzeba uważać na shorty na ropie... jak 61.80$ wywali górą to trzeba spierdzielać...
Przybędzie 2 lub 1
Dodam, że według moich analiz to liczyłam, że SP500 nie pójdzie wyżej ponad poziom 2740, a dziś będzie ostatni dzień bez spadku czyli że spadek zacząłby się albo w poniedziałek albo dziś po amerykańskim lunchu, ale taki malutki.
W poniedziałki często panuje atmosfera analogiczna jak w piątek stąd przesuwam to na wtorek, co w sumie też mi się zgadza. Choć tak można przesuwać do końca świata :D
A co do rig countów na ropie to raczej niestety widzę tylko możliwość większego wzrostu ropy.
W poniedziałki często panuje atmosfera analogiczna jak w piątek stąd przesuwam to na wtorek, co w sumie też mi się zgadza. Choć tak można przesuwać do końca świata :D
A co do rig countów na ropie to raczej niestety widzę tylko możliwość większego wzrostu ropy.
Oby Greg sprawdziły się Twoje słowa i teraz podgonią 10Y. Choć ja to czarno widzę,
Tymczasem mamy przetestowanego pin bara na M15. Jeśli to 1 target EMA8 2770 II EMA21 2762 i o więcej zapomnieć. A jak będzie więcej to będzie to nieuzasadniona premia za moją bezmyślność.
A patrząc na godzinowy to EMA50 ona wielokrotnie zatrzymywała cenę i robiła za wsparcie tj. 2755
A patrząc na godzinowy to EMA50 ona wielokrotnie zatrzymywała cenę i robiła za wsparcie tj. 2755
Może ta gwiazda wieczorna na ropie z godzinowego zadziała , choć też mało prawdopodobne.
Ktoś wie ile tych wieżyczek bo investing podaje to z poślizgami.
-4Gregory pisze:Ktoś wie ile tych wieżyczek bo investing podaje to z poślizgami.
ale ropa 61.80$ trzyma ... Tak jak NASDAQ utknął na 7075pkt, SP500 na 2775 ... 10Y=2.89% i wszystko ... zamarło -> chyba mamy nowy poziom równowagi ...
Oj chyba nie, Na HYG każda godzinowa świeca zielona. Nawet nie ma próby spadku. 2775 pękło. Zaraz ruszą z US 100