Stock Market Crash 2018 - live comments
Re: Stock Market Crash 2018 - live comments
Mnie się wydaje że powinnismy dziś skończyć SP500 na $2700 i jutro z powrotem do $2740 jak wczoraj chciał Gregory...
Ewentualnie drugi scenariusz, że dziś zrobimy 2740, ale jakoś widzi mi sie to jutro, a dzis jednak w dol...
Tak czy siak nuda...
Ewentualnie drugi scenariusz, że dziś zrobimy 2740, ale jakoś widzi mi sie to jutro, a dzis jednak w dol...
Tak czy siak nuda...
Witam Sympatyczną Koleżankę w niedoli forexowej.
Wiem że to żaden interwał 15 min. Tutaj już jednak co chwila nowe kino. Popatrzcie na to.
Jesteśmy na 50% wczorajszego iRGR. 2728 męczą prze okrutnie.
Wiem że to żaden interwał 15 min. Tutaj już jednak co chwila nowe kino. Popatrzcie na to.
Jesteśmy na 50% wczorajszego iRGR. 2728 męczą prze okrutnie.
- Załączniki
-
2730 jest nie do przejścia ... od razu 10Y lecą pionowo do góry wtedy jak tylko kurs mocniej się zbliża pod ten punkt... Dziś API o 22:30 może zapasy urosną i pogrążą w końcu tą ropę... Albo nie i wtedy 10Y pogrążą wszystko od wystrzału ceny ropy...
Swoją drogą. Życzę powodzenia w spłatach kredytów, pozyskiwania nowych środków, kupowania aut czy domów ...
Już najwyżej od 9 lat ... Dziś goldman zrobił 2.0% GDP z 2.1% downgrade za 1Q, ale złe wyniki w/g mnie przyjdą z 2Q dopiero. Gdyby ktoś nie wiedział dlaczego ... Dlatego :
Swoją drogą. Życzę powodzenia w spłatach kredytów, pozyskiwania nowych środków, kupowania aut czy domów ...
Już najwyżej od 9 lat ... Dziś goldman zrobił 2.0% GDP z 2.1% downgrade za 1Q, ale złe wyniki w/g mnie przyjdą z 2Q dopiero. Gdyby ktoś nie wiedział dlaczego ... Dlatego :
Nie ma takiej nudy. Twoja opcja na złoto była lepsza wczoraj. Idą.hrynek pisze:
Tak czy siak nuda...
Zastanawiam się czumu się tak męczą z 2728. Tutaj nic nie ma technicznego co by ich trzymało. Poza obligami oczywiście.
Gregory, tak złoto według planu.
Czekam jeszcze z 2-3 dni może się skuszę na JDST. Zobaczę jaką przecenę zrobią ;-)
Czekam jeszcze z 2-3 dni może się skuszę na JDST. Zobaczę jaką przecenę zrobią ;-)
Zastanawiam się czumu się tak męczą z 2728. Tutaj nic nie ma technicznego co by ich trzymało. Poza obligami oczywiście.
Gregory tu cały czas eksploatują poziom 2723.
Co ciekawe wczoraj tak naprawdę o tej samej godzinie mieli ten sam poziom tylko AH spadli troszkę, więc jest złudzenie że dziś wzrośliśmy... dla kogoś kto tylko patrzy na ruchy procentowe na SP500 to jest na plusie ;) SP500 niby rośnie o 0,25% :)
Ostatnio zmieniony 06 mar 2018, 22:05 przez hrynek, łącznie zmieniany 1 raz.
Greg dowiedziałam się, że teraz UVXY ma lewar 1,5 a nie 2 jak kiedyś. TVIX ma wciąż dwa :D
No to jak 2723 , to mamy wielokrotnie przetestowany i obroniony.
Ja widzę na 15 min, iRGR, ta formacja się sprawdza ostatnimi czasy.
Natomiast obligi w zestawieniu z SP500 tu dopiero jest interesująco.
Ja widzę na 15 min, iRGR, ta formacja się sprawdza ostatnimi czasy.
Natomiast obligi w zestawieniu z SP500 tu dopiero jest interesująco.
- Załączniki
-
U mnie wszystkie te VIXy oprócz Futures nie mają lewara.
:)
Jutro zakładam, że zatrzymamy się na $2700.
Jutro zakładam, że zatrzymamy się na $2700.
Tak ale Greg miał bodajże UVXY.U mnie wszystkie te VIXy oprócz Futures nie mają lewara.
Ja chyba ostatnio mam kryzys wiary. Muszę do jakiegoś guru czy jak albo Xanax 2 dziennie.
Dobra zapasy crude +5.661M vs +2.700M jutro ropa zrobi BUM w dół,a co to znaczy dla rynku wiadomo :)
Mam cały czas UVXY z ceną koło 14$ zakupu...
Ciekawe otwarcie jutro przed nami ...
Mam cały czas UVXY z ceną koło 14$ zakupu...
Ciekawe otwarcie jutro przed nami ...
No i pyk może tym razom :) Jedyne czego mi brakuje to 10Y pod 3.00% albo spadającej lawinowo ropy do kolekcji...