Stock Market Crash 2018 - live comments
Re: Stock Market Crash 2018 - live comments
Złoto idzie tylko za EURUSD w tej chwili
A 10Y lecą za ropą
Gdzieś tam jest w sumie powiązanie z DXY w tle...
No panowie w lewo albo w prawo ...
DXY na 89 10Y=2.95%
DXY na 91 10Y=2.75%
I tak źle i tak niedobrze :)
A 10Y lecą za ropą
Gdzieś tam jest w sumie powiązanie z DXY w tle...
No panowie w lewo albo w prawo ...
DXY na 89 10Y=2.95%
DXY na 91 10Y=2.75%
I tak źle i tak niedobrze :)
Aaaaa no to OK :)Kris pisze:Greg. Co ja mam Ci powiedzieć mi obiecali 89 i słowa muszą dotrzymać ;) (mają już dość mojego gadania o tych poziomach i chcą mi gębę zatkać ;)
Czy mi się wydaje czy ropa puściła na 62.50$? To się zabawa zaraz zacznie :)
Dawać tą crash wave C - bo to już nudą wieje ...
Żart z kategorii podbijamy ceny ropy ... oczywiście za chwilę podbiją się 10Y rentowności ...
Greg czy to nie Ty pisałeś o prawdopodobnym RGR na ropie
wszystko coraz bardziej się rozjeżdża. eurusd w górę, oprocentowanie obligacji w dół, złoto w górę, ropa w górę, sp500 trochę w dół
ktoś zna jakąś racjonalna przyczynę takiego stanu rzeczy?
Co myślicie o tych kryteriach bessy?
Jeśli potraktować to poważnie, to tylko czekać na pogłębienie się spadków.
Jeśli potraktować to poważnie, to tylko czekać na pogłębienie się spadków.
Tak - próba ratowania wzrostów za każdą cenę... :)jack pisze:wszystko coraz bardziej się rozjeżdża. eurusd w górę, oprocentowanie obligacji w dół, złoto w górę, ropa w górę, sp500 trochę w dół
Dziś ruszyli magiczne DXY=90 i zlecieliśmy od razu 30pkt na SP500. Teraz 10Y nawet puścić nie chcą niżej... nawet jak spadaliśmy te 30pkt to 10Y nawet nie drgnęły. Tak już namieszali i rozjechali wszystko, że dzień zero się zbliża wielkimi krokami :)
Popchnięcie DXY niżej spowodowało spadki zamiast wzrosty ... Ciekawe, ciekawe...
Akcje do góry 10Y do góry ... kurde ile tak można?
a nie jest tak, ze ratowanie wszystkiego, kiedy instrumenty są ze sobą skorelowane, jest po prostu głupie? przecież rynek i tak w pewnym momencie będzie chciał wrócić do równowagi, a im bardziej to wszystko jest/będzie rozchwiane, tym bardziej proces powrotu do równowagi będzie gwałtowniejszy
Złote słowa. Nic dodać nic ująć...jack pisze:a nie jest tak, ze ratowanie wszystkiego, kiedy instrumenty są ze sobą skorelowane, jest po prostu głupie? przecież rynek i tak w pewnym momencie będzie chciał wrócić do równowagi, a im bardziej to wszystko jest/będzie rozchwiane, tym bardziej proces powrotu do równowagi będzie gwałtowniejszy
Hehehe, do ostatniej kropli krwi ... Aż te podbitki ropy itp nie zadziałają a 10Y sprowadzą kurs do parteru i zobaczymy na 10Y szybko tak z -5/-10% na rentownościach...Kris pisze:Greg. Ale przyznaj radzą sobie świetnie.
Każdego dnia im się kończy ta możliwość. Zobaczymy kiedy się skończy...
Dobry wieczór Paniom Panom . Już po robocie jestem. Coś mnie ominęło. Ze dwa razy udało się mi zajrzeć.
Widzę że maltretują 2728.
Nic, marazm i próba utrzymania status quo. Nuda jak zwykle, ale próba podbicia nie udała się 10Y sciągnęły indeksy w dół...Gregory pisze:Dobry wieczór Paniom Panom . Już po robocie jestem. Coś mnie ominęło. Ze dwa razy udało się mi zajrzeć.
Przeglądam na szybko wykresy i widzę że tu jakieś hiczkoki się dzieją. Tak przy okazji Greg zerknij na CCJ. Wiesz że ja lubię popatrzeć technicznie.
To Twoje SWN to będzie się korekcić na 4
To Twoje SWN to będzie się korekcić na 4