Stock Market Crash 2018 - live comments
Re: Stock Market Crash 2018 - live comments
Chłopaki. ja nie lubie pisac co mysle bo boje sie, że sie myle ale moim zdaniem zamknie sie na plusie ponad 1 procent na SP500 i z 2% na ropie... Tak czy siak ja dziś kupuje z powrotem DWT, RUSS i TVIX kazdego 1/2 udzialow, druga 1/2 jutro jakos do 18tej.. Sp500 dotknie dzis pewnie $2723... bo juz preszlo 2708
Popełniasz poważny błąd. Twój głos jest ważny. Nikt nie ma monopolu.hrynek pisze:Chłopaki. ja nie lubie pisac co mysle bo boje sie, że sie myle ale moim zdaniem zamknie sie na plusie ponad 1 procent na SP500 i z 2% na ropie... Tak czy siak ja dziś kupuje z powrotem DWT, RUSS i TVIX kazdego 1/2 udzialow, druga 1/2 jutro jakos do 18tej.. Sp500 dotknie dzis pewnie $2723... bo juz preszlo 2708
Dokładnie - każdy głos jest ważny. Ja też dywaguje czy by do shortów nie podłożyć znowu... Zobaczymy do ilu SP500 dojdzie ... Max 2730pkt mi tak wygląda, ale w/g mnie już 10Y=2.89 zaczynają mocno ciążyć na indeksach. Śmieci (HYG) w dół do tego BND też na minusie. USDJPY na plusie, akcje ewidentnie są nie w tym miejscu gdzie powinny :)
NASDAQ +1.00% i znowu UMARŁO wszystko... a na DXY=90.00 można zegarek kalibrować tak precyzyjnie trzymany jest :)
XHB (Homebuilders) +1.00% -> domy się nie sprzedają tąpnęły jak dzikie, ale akcje do góry hehehe
NASDAQ +1.00% i znowu UMARŁO wszystko... a na DXY=90.00 można zegarek kalibrować tak precyzyjnie trzymany jest :)
XHB (Homebuilders) +1.00% -> domy się nie sprzedają tąpnęły jak dzikie, ale akcje do góry hehehe
SEM500 musi się przebić przez EMA21 na D1 to nie będzie łatwa sztuka do zrobienia. Na D1 mamy też kiepski układ świecowy. Po formacji 3 czarnych kruków mamy rozegranego pin bara.
Ostatnio zmieniony 05 mar 2018, 18:57 przez Gregory, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeszcze chwilka ...
I jeszcze wyżej
i jeszcze wyżej!
I jeszcze wyżej
i jeszcze wyżej!
Widzę że liczysz na 2,9xx
Nie wiem co oni tam palą w tej Japonii ale jak dla mnie niech palą 2 x tyle.
Nie wiem co oni tam palą w tej Japonii ale jak dla mnie niech palą 2 x tyle.
Ostatnio zmieniony 05 mar 2018, 19:00 przez Gregory, łącznie zmieniany 1 raz.
Gregory i Greg, postaram się.
Nieśmiało dodam: Nadal uważam że dołek będzie dopiero i dokładnie za dwa tygodnie czyli bardzo spadkowy tydzien to będzie następny, choć już teraz warto kupić coś na spadki.
Nieśmiało dodam: Nadal uważam że dołek będzie dopiero i dokładnie za dwa tygodnie czyli bardzo spadkowy tydzien to będzie następny, choć już teraz warto kupić coś na spadki.
Dodawaj śmiało, skoro tu jesteś to znaczy że wiesz do czego służy głowa i z całą pewnością mogę powiedzieć że nie zajmujesz miejsca na motocyklu przy oknie.
Wszyscy się zgadzamy do jednego, że dołek będzie w Marcu :Dhrynek pisze:Gregory i Greg, postaram się.
Uwaga powoli kamiezelki zakładamy :
10Y dobijają do 2.90% właśnie...
Fakt ten Notos powinien przestać już wiać. Czas na Boreasza. Na jenie (D1) co prawda objęcia hossy nie będzie ale mamy potrójny dół na istotnym wsparciu. I RSI jakie.
- Załączniki
-
Ostatnie 2.5h ... Teraz słabe shorty wykosili, pewnie wszyscy poszli long i teraz 50pkt szybko w dół i byłby idealny scenariusz :)
Próbują na godzinowym ustrugać pin bara. 200 okresowa ich trzyma, Jest duża szansa bo na tym H1 polecieli w kosmos od EMA 50 więc powinna ich ściągnąć do siebie.
Nie ma szans w/g mnie aby 200tkę przekroczyli na takich rentownościach 10Y ... ale zobaczymy...
W dalszym ciągu jestem pod wrażeniem tej sztuki na VIX. Po prostu jakby zrzucili fortepian z 4 piętra i kto chce nie łapie.
Jeszcze 30 min do końca świecy ale pin bar już ładnie ustrugany. Michał Anioł by tego lepiej nie zrobił.
Jeszcze 30 min do końca świecy ale pin bar już ładnie ustrugany. Michał Anioł by tego lepiej nie zrobił.
Hehe, no fake'owanie całego rynku jest opanowane do perfekcji...
Hehe chyba startujemy 50pkt w dół teraz dla zabawy... Jednak 10Y = 2.90% są nie do przejścia -> MA200 nie przejdzie jak rentowności się nie obniżą -> taki w/g mnie morał.
Hehe chyba startujemy 50pkt w dół teraz dla zabawy... Jednak 10Y = 2.90% są nie do przejścia -> MA200 nie przejdzie jak rentowności się nie obniżą -> taki w/g mnie morał.