Stock Market Crash 2018 - live comments
Re: Stock Market Crash 2018 - live comments
Jak już śmieszkujemy... ;)
Jaka ładna luka się nam stworzyła. Zobaczymy co zrobią w godzinę teraz.
Tesla up. Liczę, że w związku z wynikami dojadą do 300. Na netflixa się nie załapałem bo nie byłem przy kompie.
Netflix to cudo :) 318$ już i lecimy niżej...
SP500 jak to Greg mówi wita właśnie 26xx~
SP500 jak to Greg mówi wita właśnie 26xx~
Już prawie minus 2. Czyżby dzisiaj "Greg's Day"?
Ropa też bez zatrzymywania się, do tego rentowności ruszyły - no jak nic perfect day ;)
Ropa też bez zatrzymywania się, do tego rentowności ruszyły - no jak nic perfect day ;)
Muszę sobie kupić taki fotel jak mają kierowcy samochodów sportowych, bo zdecydowanie za często w tym roku trzeba zapinać pasy :P
Short each bounce :)eleste pisze:Tesla up. Liczę, że w związku z wynikami dojadą do 300. Na netflixa się nie załapałem bo nie byłem przy kompie.
Pokonanie 6900 na US100 otworzy drogę na 2600 na US500.
Ciekaw jestem ile zamkniemy z końcem października, bo te paździerze, ala Apple Microsoft Google, Amazon raportują dane... Jak tu rynek wyprzeda to nie zdziwcie się jak znajdziemy się w 2 tygodnie grubo niżej i może 2400 wcale nie jest jeszcze tym poziomem do low-volume rally...
Ja tu będę za balans robił, bo Greg straszy i tak już przestraszonych ludzi :) Tomek dobrze pisał, że wyniki mogą nie być szałowe, ale powinny być OK.
Moim zdaniem scenariusz Gregodommu ;) spełni się tylko jak będzie MISS w tych wynikach~
Moim zdaniem scenariusz Gregodommu ;) spełni się tylko jak będzie MISS w tych wynikach~
Nope... Rynek nie patrzy się na EPSy a na forecast do przodu. EPSy nie mają tu nic do gadania w tej chwili tak samo jak potencjalne buy-backi.
Ciekawe kiedy przyjdzie moment, że zaczną wszystko wyprzedawać łącznie ze złotem.
Na "recognition phase" ... czyli po dead cat bounce a więc low-volume rally
ma ktoś, gdzieś jakieś miejsce, gdzie można sprawdzić kalendarium wyników kwartalnych dla spółek z USA?
np. https://pl.investing.com/earnings-calendar/jack pisze:ma ktoś, gdzieś jakieś miejsce, gdzie można sprawdzić kalendarium wyników kwartalnych dla spółek z USA?