Stock Market Crash 2018 - live comments
Re: Stock Market Crash 2018 - live comments
Chyba jednak rynek ma przerąbane. Na S&P 500 pojawiła się formacja rzygającego wielbłąda
Co prawda nie jest to jeszcze formacja czarnego łabędzia z 2008 roku, no ale lekki niepokój pozostaje
Co prawda nie jest to jeszcze formacja czarnego łabędzia z 2008 roku, no ale lekki niepokój pozostaje
Hehe ... No pierwsze jaskółki co do rate-cuts się pojawiają...
https://www.bloomberg.com/news/articles ... stock-rout
- Ryszard Wielkouch
- Forumowy wyga
heh ;) to ja o tym samym
Tak jak pisałem dzisiaj. Przez spadki na giełdzie rynek wycenia mniejsze tempo podnoszenia stóp procentowych. Może być tak jak dziś giełda w dół, dolar w dół, złoto w górę. Złoto może być hitem do grudniowego spotkania FEDu albo i dłużej ;)
Tak jak pisałem dzisiaj. Przez spadki na giełdzie rynek wycenia mniejsze tempo podnoszenia stóp procentowych. Może być tak jak dziś giełda w dół, dolar w dół, złoto w górę. Złoto może być hitem do grudniowego spotkania FEDu albo i dłużej ;)
A ja się nastawiłem dziś na HALT na SP500 :)
"Sears, is on the verge of bankruptcy. And if it goes down, 150,000 jobs go with it."
Akcje po 0,40$.
Akcje po 0,40$.
wybicie oporu 1215-20 $ aktywuje sygnał kupna na złocie.
Nie będzie ... Złoto wyskakuje na bazie tego, że nie podniosą stóp, ale zaraz ropa przywali spadkami i zacznie wyceniać deflację, więc nie cieszcie się tak bardzo póki co ... :)Ryszard Wielkouch pisze:Tak jak pisałem dzisiaj. Przez spadki na giełdzie rynek wycenia mniejsze tempo podnoszenia stóp procentowych. Może być tak jak dziś giełda w dół, dolar w dół, złoto w górę. Złoto może być hitem do grudniowego spotkania FEDu albo i dłużej ;)
- Ryszard Wielkouch
- Forumowy wyga
Greg nie odbieraj mi marzeń. Jestem goldbugiem :) Moja pozycja na NUGT wzrosła dzisiaj o 814% :D i życzę sobie jak i wam, żeby to dalej trwało.Greg pisze: Nie będzie ... Złoto wyskakuje na bazie tego, że nie podniosą stóp, ale zaraz ropa przywali spadkami i zacznie wyceniać deflację, więc nie cieszcie się tak bardzo póki co ... :)
na złocie idziemy na 1242, później korekta i dalej w górę.
Celente twierdzi, że na 1450 ;)
To co? 2h do końca i na dół? SP500 na ta chwilę pod 200 MA jest.
Ja też jestem nie martw się ;) Ale bounce musi być - Gratulacje.Ryszard Wielkouch pisze:Greg nie odbieraj mi marzeń. Jestem goldbugiem :) Moja pozycja na NUGT wzrosła dzisiaj o 814% :D i życzę sobie jak i wam, żeby to dalej trwało.Greg pisze: Nie będzie ... Złoto wyskakuje na bazie tego, że nie podniosą stóp, ale zaraz ropa przywali spadkami i zacznie wyceniać deflację, więc nie cieszcie się tak bardzo póki co ... :)
Pierwsze zamknięcie by to było od 577 dni ... Ale do końca trzeba wytrwać.dammad pisze:To co? 2h do końca i na dół? SP500 na ta chwilę pod 200 MA jest.
Ryszard Wielkouch pisze:Greg nie odbieraj mi marzeń. Jestem goldbugiem :) Moja pozycja na NUGT wzrosła dzisiaj o 814% :D i życzę sobie jak i wam, żeby to dalej trwało.Greg pisze: Nie będzie ... Złoto wyskakuje na bazie tego, że nie podniosą stóp, ale zaraz ropa przywali spadkami i zacznie wyceniać deflację, więc nie cieszcie się tak bardzo póki co ... :)
Ciekawy jestem, jesli mozna, czy zamkniesz dzisaj pod koniec czy zostawiasz? Ciekawe beda kolejne reporty COT, ktore pokaza czy krotkie pozycje sie zwiekszaja czy jednak beda w szybkim tempie zamykane..
- Ryszard Wielkouch
- Forumowy wyga
Gdybym postawił na to więcej to już bym zamykał, a tak to funny money coś jak duży los w lotto. Zobaczę jutro co się będzie działo, pewnie korekta, ale trudno ;)Adrian pisze: Ciekawy jestem, jesli mozna, czy zamkniesz dzisaj pod koniec czy zostawiasz? Ciekawe beda kolejne reporty COT, ktore pokaza czy krotkie pozycje sie zwiekszaja czy jednak beda w szybkim tempie zamykane..