Stock Market Crash 2018 - live comments
Re: Stock Market Crash 2018 - live comments
Spuszczą z tej giełdy 70% to i tak będzie mało na mój gust... Zobaczymy czy przycisną w końcówce i ile się zamknie dzisiaj...
Pierwszy SL poszedł ;) Szukamy następnej pozycji ;)
Obstawiam poniżej 2790 zamkną ...
Przyjmuję, ze nie :)Greg pisze:Obstawiam poniżej 2790 zamkną ...
Ciekawe jak nasz CDProjekt jutro ;)
AMD -7%.
Przy -5% na indexie stopują i w następny dzień dopiero wznawiają?
AMD -7%.
Przy -5% na indexie stopują i w następny dzień dopiero wznawiają?
Ciekawe jaka luka jutro będzie :P
Zależy, ale pewnie NASDAQ zablokują na chyba 1h aby wszyscy ochłonęłi, ale działa to odwrotnie...
EURUSD musi dostać takie p...nięcie, żeby zleciało jak kamień i pozamiatane... Ciekawe na którym poziomie dostanie hmmm...
EURUSD musi dostać takie p...nięcie, żeby zleciało jak kamień i pozamiatane... Ciekawe na którym poziomie dostanie hmmm...
Przy tak ładnie lecącym rynku liczyłem że Tesla będzie w awangardzie, a trzyma się mocno na tym 250
Wiem :( Jestem pod wrażeniem, jak tego trupa ktoś próbuje ratować :/eleste pisze:Przy tak ładnie lecącym rynku liczyłem że Tesla będzie w awangardzie, a trzyma się mocno na tym 250
A moim zdaniem to normalne, że Tesla, aż tak nie leci, bo swoje już naspadała wcześniej. Polecą największa gwiazdy typu Amazon w które jest zapakowane najwięcej ludzi. Po dzisiejszym dniu jeśli się zamkną tak jak wygląda to jutro i w pt będzie full panic.
I gdzie ten pieniądz odpływa, bo na pewno nie do UST z tego co widać. Pewnie jutro będzie +5%. Huśta elegancko.
Jak 4 spółki ciągną i nagle przestają ... Ale jaja to będą po wynikach wielkiej 4rki ...
Dopiero wtedy się orientują, że 123/500 spółek jest w bear market czyli poniżej -20%...
Dopiero wtedy się orientują, że 123/500 spółek jest w bear market czyli poniżej -20%...
Odpłynie gdy szarpnie mocniej EURUSD w dół pionowo.durin pisze:I gdzie ten pieniądz odpływa, bo na pewno nie do UST z tego co widać. Pewnie jutro będzie +5%. Huśta elegancko.
Obiecałem sobie, że zamkne mojego shorta US500, którego postawiłem jakoś 3 miesiące temu na 2825...ale po tym co widzę dzisiaj to chyba przeciągne go do piątku lub poczekam na te 2790 :)
Ciekawe co z Daxem, dzięki dammad za wykres, widać pękła linia wsparcia, choć spadki wyhamowały na 11650 nawet przy mocniej spadającym US500. Ciekawe czy zobaczymy tu jeszcze te 11500, jeśli tak to biore kredyt :)
Ciekawe co z Daxem, dzięki dammad za wykres, widać pękła linia wsparcia, choć spadki wyhamowały na 11650 nawet przy mocniej spadającym US500. Ciekawe czy zobaczymy tu jeszcze te 11500, jeśli tak to biore kredyt :)
A kiedy sa wyniki Greg?Greg pisze:Jak 4 spółki ciągną i nagle przestają ... Ale jaja to będą po wynikach wielkiej 4rki ...
No mowiles ze ten tydzien bedzie bardzo ciekawy:)