Stock Market Crash 2018 - live comments
Re: Stock Market Crash 2018 - live comments
Patrząc na to co się działo poprzednio przy takiej różnicy to jednak zanosi się na b)
Gdzie ta lira wyszła dołem. Proporczyków nie rysuje się na dużych interwałach powyżej 4h.
Coś mi wygląda na to że o 20.00 nic wielkiego się nie wydarzy.
Coś mi wygląda na to że o 20.00 nic wielkiego się nie wydarzy.
- Załączniki
-
Każdy rysuje co innego :) Ja mam trójkąt i wyszła dołem ... co i tak nie wiele znaczy na tej parze walutowej :)
2,25% czyli wszystko według planu. Zobaczymy co powie Powell https://www.federalreserve.gov/live-broadcast.htm
Relacja z komentarzem WSJ https://www.wsj.com/livecoverage/federa ... 8?mod=e2tw
Relacja z komentarzem WSJ https://www.wsj.com/livecoverage/federa ... 8?mod=e2tw
Ostatnio zmieniony 26 wrz 2018, 20:19 przez dammad, łącznie zmieniany 3 razy.
Jak widać nie ma zaskoczenia. Teraz ważna jest tylko konferencja i stanowisko FED. Jak się wyszaleją za godzinę to będzie znany kierunek
ładna rozruba się zaczęła na eur/usd. lecimy w górę, noooo, just kidding ;).
wrócili zgrabnie gdzie byli i czekają na konferencje. falstart
wrócili zgrabnie gdzie byli i czekają na konferencje. falstart
Ostatnio zmieniony 26 wrz 2018, 20:17 przez Dziros, łącznie zmieniany 2 razy.
Wg kropek w tym roku grudniu podwyżka, w przyszłym 3 podwyżki. W 2021 oczekują, że będa niższe niż 2020. Turcja i inne cienkie emergingi są uwalone chyba.
Nigdzie nie lecimy póki co. Takie padaczkowe ruchy tuż po ogłoszeniu są typowe.
na tym streamie FOMC to by zmienili podkład muzyczny na jakieś massive techno hardcore, bardziej by pasowało ;) albo theme song z batmana
Wygląda że FED wcale nie przedstawił twardego stanowiska w sprawie dalszego zacieśniania polityki monetarnej.
W sumie nie powiedział nic nowego. Gospodarka idzie dobrze, stopy będziemy podnośić do normalnych zdrowych poziomów, a jeśli się coś zadzieje będziemy reagować.
Jedyne co to gorsza projekcja PKB na kolejne lata.
Hehe ;) Jak dyplomatycznie odpowiedział na pytanie o Trumpa. FED ma misję powierzoną mu przez naród i kongres i tego się będzie trzymał ;)
Chyba kapitał rzeczywiście uznał, że Polska to Developed Market, bo złotówka się umacnia. W tym samym czasie giełda w Polsce idzie do góry i złotówka się umacnia czyli kapitał płynie z zagranicy do Polski.
Ostatnio zmieniony 26 wrz 2018, 21:23 przez Thorwald, łącznie zmieniany 1 raz.
Na Twoje pytanie można równie dobrze odpowiedzieć interpretując fusy w filiżance po kawie. Nie ma co pisać scenariuszy bo i tak tego serialu nie nagrają. To jałowa dyskusja.
Ostatnio zmieniony 26 wrz 2018, 20:43 przez Gregory, łącznie zmieniany 1 raz.