Stock Market Crash 2018 - live comments
Re: Stock Market Crash 2018 - live comments
ad wyborów w usa to średnio nas to dotyczy co do wiz to myślę że gdyby nawet usa nan je dało to polski rząd się nie zgodzi na ubytek kolejnych mln polaków idę o zakład że polski lot na lini Chicago-Warszawa biłby rekordy obrotów ;)
Erdogan to jest "fachowiec" :) Zobaczymy co BC zrobi.
Taa. Chciał dobrze, a wyszło... ;) Podobno chce wprowadzić żeby transakcje tylko w lirze się odbywały.
Nie wiem o czym piszesz, co ma wiza do wyjazdu za pracą.jackb pisze:ad wyborów w usa to średnio nas to dotyczy co do wiz to myślę że gdyby nawet usa nan je dało to polski rząd się nie zgodzi na ubytek kolejnych mln polaków idę o zakład że polski lot na lini Chicago-Warszawa biłby rekordy obrotów ;)
Z tego co pamiętam niebawem będzie liczenie wniosków odrzuconych i jak wyrobimy się a powinniśmy to jeszcze w tym roku będą wizy bezpłatne, czyli lecisz do USA bez wizy, tak powinno być od dawna.
Akurat na miesiecznym USDTRY jest trojkat... Sultan pomoze. Jego pomysly sa takie ze czasami sie zastanawiam na ile on u czubkow powinien zostac zamkniety i czy jest na tyle glupi ze sam wierzy w to co mowi...
Jak BC zawali sprawę to lira startuje na 10$ ;)
No w końcu, już mnie prawie swap żeżarł na tej lirze...
Ja mam ostro zgridowana LIRE, aktualnie na minusie, ale sporo już zarobiłem jak GREG wieszczył dużo wyższe poziomy :) Wtedy pomyślałem że to ten moment kiedy negatywny sentyment jest zbyt duży. Dzisiaj albo wyjde na zero na pozycjach albo bede dalej gridował :)
No w końcu ;) Będzie retest 5.70
Tyle im to da, co prawie nic. Retest, ale chyba 6,70 ;)
Pięknie poszło. Stratne pozamykane + te co były na plusie + dodadni swap. Te czarne scenariusze nieraz są zbyt czarne, wszystko co rośnie jak rakieta potrzebuje korekty.
Możliwe, ale na tą chwilę mieliśmy typowy bull trap po "return to normal" zobaczymy co dalej.
To znaczy że podnieśli stopy, bo mieli to zrobić
Dziwne tylko bo USDZAR też w tym samym momencie spada
Dziwne tylko bo USDZAR też w tym samym momencie spada
Skoro tak to należy się spodziewać ruchu w górę na indexach bowiem widmo bankructwa chwilowo oddalone.
No to Erdogan zmiękł , czyżby przestał wierzyć w Allaha ?