Stock Market Crash 2018 - live comments
Re: Stock Market Crash 2018 - live comments
Zaznaczyłem do pośmiania się słówko ...
kierunki obrane. ciekawe jak się to skończy z tym alternatywnym swiftem.
16:30 PPT in action ... Podbitka ... (co do minuty ...)
lol ;>Greg pisze:16:30 PPT in action ... Podbitka ... (co do minuty ...)
Back-test ... Czas na nasze wydarzenie ... Przybliża się z każdą już minutą ..., lewo albo prawo ... Potrzeba sosu jakiegoś aby ruszyć tym czymś...
Interpretując to po naszemu ... Inflacyjna faza spowolnienia właśnie wywaliła USA ... Tylko na jakieś potwierdzenie trzeba poczekać.
Interpretując to po naszemu ... Inflacyjna faza spowolnienia właśnie wywaliła USA ... Tylko na jakieś potwierdzenie trzeba poczekać.
Potęga 16:30 jest niesamowita ... Problem się zacznie robić jak końcówkę dnia rynek będzie coraz mocniej wyprzedawał ... Wtedy i PPT nic nie zdziała...
Ponieważ USDBRL się powoli odpala, warto śledzić czy na EWZ nie dostaniemy nowego TUR czyli -20% w pewnym momencie jednego dnia ... Na razie crash + dead cat bounce (bull-trap/return to normal) i teraz zobaczymy ...
Naprawdę nie ma żadnej analizy w necie tych ruchów PPT? Czy kogolwiek miałby to być? Porównania czasowe, wolumen itd? Przecież to powinno być widoczne jak na dłoni czy się mylę?
Nie wiem, wszyscy wiedzą, że od jakiegoś czasu punkt 16:30 PPT podbija i ucieka na ostatnią 1-2h... Już smiechy nawet nie ustają ... Punkt 16:30 właściwie od jakiegoś czasu jest to zawsze...
Arabia ... go f... yourself ... Mam nadzieje, że przy 20$ ceny ropy zdechniesz za te głupoty ...
Arabia ... go f... yourself ... Mam nadzieje, że przy 20$ ceny ropy zdechniesz za te głupoty ...
Global growth po prostu aż chyba wyszedł już z podziwu jaka jest rozbieżność w USA vs cały świat ...
Co tu dużo mówić ... Wyniki Apple za 3Q pobiją wszystko na łeb i szyje, w szczególności, że w panice biorą się za jakąś tanioche do produkcji ... Sorry chmura ich uratuje ... z której zaraz wszyscy zrezygnują... Może zużyją następne 100MLD$ aby buy-backami ratować? Hmmm, kto wie, ale lepiej niech oszczędzają tą kasę, bo im się baaaaaaaaaaaaaaardzo przyda...
Co tu dużo mówić ... Wyniki Apple za 3Q pobiją wszystko na łeb i szyje, w szczególności, że w panice biorą się za jakąś tanioche do produkcji ... Sorry chmura ich uratuje ... z której zaraz wszyscy zrezygnują... Może zużyją następne 100MLD$ aby buy-backami ratować? Hmmm, kto wie, ale lepiej niech oszczędzają tą kasę, bo im się baaaaaaaaaaaaaaardzo przyda...
Generalnie odkąd pamiętam to bardzo często w pierwszej godzinie 1530-1630 było zejście i retesty, a potem 1630-1730 wybieranie pozycji na wzrosty, więc nie upatrywałbym w tym działaniu PPT. Przynajmniej nie bez dowodów i analiz jakiś konkretnych. Co nie zmienia faktu, że wierzę w to, że ktoś tam manipuluje rynkiem~
np. na BTC o 9:00 rano były zrzutki, bo syndyk MTGOXa wyprzedawał BTC i to się powtarzało wielokrotnie przez dłuższy okres czasu.
np. na BTC o 9:00 rano były zrzutki, bo syndyk MTGOXa wyprzedawał BTC i to się powtarzało wielokrotnie przez dłuższy okres czasu.
Nie wiem... Ta 16:30 to nie ja sobie wymyśliłem..., żeby nie było. Cytuje tu akurat parę osób... Jakby to PPT nie było to byś miał wzrost indeksu przez różnie spółki a nie przez wpierw 7, potem 4 a za chwilę 2... Tak mi się wydaje.
Jasne ... Dow -.1% a 4 spółki podciąga PPT ... aby chociaż przez chwilę zielono było i cokolwiek się kupy trzymało ... Zzzzzz, dajcie ten atak na tą Lirę i Erdogana... albo niech Tesla złoży papiery z Ch11, choć przy handlowaniu Tesli wcale bym się nie zdziwił, jakby złożyli bankructwo a kurs wybiły na 420$...
Jasne ... Dow -.1% a 4 spółki podciąga PPT ... aby chociaż przez chwilę zielono było i cokolwiek się kupy trzymało ... Zzzzzz, dajcie ten atak na tą Lirę i Erdogana... albo niech Tesla złoży papiery z Ch11, choć przy handlowaniu Tesli wcale bym się nie zdziwił, jakby złożyli bankructwo a kurs wybiły na 420$...
Moim zdaniem szansę na ruch mogą spowodować jutro/pojutrze bankierzy po spotkaniach :) Pójdzie jakiś news czy wypowiedzieć po wspólnych ustaleniach bądź jakoś nieoficjalnie i będzie katalizator.
Aż nie wiem już które pary oglądać ... Coraz mocniej Rublowi się zaczynam przyglądać ... Chociaż i tak najważniejszy jest USDCNY i przekroczenie 7.00, bo to oznaka, że Chiny się rozsypały i poddały.
Poziom 70 kluczowy na Rublu :
Poziom 70 kluczowy na Rublu :
Ogromny cykl walut EEM ... Wszystkie robią Cup & Handle ...