Stock Market Crash 2018 - live comments
- Plastic Tofu
- Stały bywalec
Re: Stock Market Crash 2018 - live comments
i jeszcze wzrostów na reszcie, a tu nic
Ci też się "zwolnili", słabe prognozy na przyszłość ...
- Plastic Tofu
- Stały bywalec
Chipotle wraca z dalekiej podróży.
- Plastic Tofu
- Stały bywalec
Pomijając te firmy które wstrzeliły sie w earnings, beat vs missed to 3 do 1 ale czuje się sentyment w powietrzu, bo powinniśmy mieć wystrzał na wszystkich indeksach
Nie wiem jak wy, ale ja biorę jutro short na DAXa.
W obecnej sytuacji to chyba pewniejsze zagranie niż krótkie pozycje na SP500.
W obecnej sytuacji to chyba pewniejsze zagranie niż krótkie pozycje na SP500.
Patrzcie się na earningsy a FED w tym samym czasie wywalił 12.5B$ z balance sheetu! Tak się kurcze zastanawiam co do ch... te 10Y robią na 2.98 ... A tu FED sobie cichaczem wywalił bilans... (zwinął 12.5B$ z obiegu)
Wykorzystali moment.
Taaaa ... Jak magik ... Tu Ci pokazuje, a sztuczka cała odbywa się gdzie indziej ;)
Elonowi SEC się chyba dobierze do d... Pozew za pozwem się zaczyna wk.. shareholderów + whistleblowerów + starzy executiveowie co się tak masowo zwalniali zaczynają gadać ... Jeżeli tak było to ... przestępstwo będzie ... następne...
Elonowi SEC się chyba dobierze do d... Pozew za pozwem się zaczyna wk.. shareholderów + whistleblowerów + starzy executiveowie co się tak masowo zwalniali zaczynają gadać ... Jeżeli tak było to ... przestępstwo będzie ... następne...
We are investigating the possible use of TESLA resources, $ and otherwise, on behalf of the private company Space X. Anyone who may have information related to such possible issue, please contact our law office confidentially 866-764-3100 to discuss. Attorney Advertising.
Czyli teraz 2y do 10y to 11BPS ? Amazon szaleje każdy oczekuje wzrosty, gdyby w poniedziałek podnieśli stopy to było by inverted yield curve ?
Inny chart przygotowałem dla Was świętego grala :)
UPDATED : Dodałem DXY
UPDATED : Dodałem DXY
Decyzja EBC dodatkowo wzmocniła dolara, wystarczy że np.Chiny zaczną w poniedziałek lub jutro wyprzedawać masowo obligacje USA lub znów FED zrobi szybkie QT w bln.I w ten sam dzień FED podniesie stopy, to będzie dobry moment na wielkie boom, bo nikt się nawet nie spodziewa może wrzesień to tylko zmyłka. Zbiega się to też w czasie ze zmianą prawa w unii euro-pejs kiej
Żeby nie było, że giełda nie kreuje wydarzeń do zamykania cyklu ...
PS : Chart na górze zupdatetowałem dodałem indeks waluty rezerwowej.
PS : Chart na górze zupdatetowałem dodałem indeks waluty rezerwowej.
Onufry o jakiej zmianie prawa w Unii Europejskiej piszesz?
PS: Długo Ciebie nie było, jak tam Twoje shorty? Trzymasz jeszcze?
PS: Długo Ciebie nie było, jak tam Twoje shorty? Trzymasz jeszcze?
Semiconductors lecą pierwsze z TECH ...
Gdzie ta NVIDIA!
Jednak -31% spadku sprzedaży w czerwcu 2018 tajwańskiego Gigabyte'a się z nikąd nie wziełaINTEL FALLS 4.8% POST-MARKET ON PC MARKET COMMENTS
Gdzie ta NVIDIA!
Jeżeli to prawda, to zapewne ostatni dobry odczyt GDP (taki wystrzał ala kropka nad i...), zatem zakładam, że shitty GDP z 2Q przesunie się na 3Q-4Q