Junk posts
Junk posts
Tomek oraz reszta osób z forum jakiego możecie mi polecić brokera. Potrzebuje mieć możliwość większego dostępu do różnych instrumentów. Chociażby shortowania Brazylia przez np etf itd.
Re: Junk posts
Temat brokerów był już wałkowany tyle razy, ze tu naprawdę nic nowego nie można dodać. Jest od tego nawet cała kategoria na forum...
PS. Przenoszę ten temat, bo raczej nie dotyczy on wątku Gazpromu i Cameco.
PS. Przenoszę ten temat, bo raczej nie dotyczy on wątku Gazpromu i Cameco.
Re: Stock Market Crash 2018 - live comments
normalnie ogarna
strefa euro zlozy sie na bankruta, ECB kupi papiery DB, bo jakze by inaczej?
DB jest too big to fail :)
takze bym sie tym nie przejmowal, troche inflacja wzrosnie co najwyzej i euro straci
--
Post trafił do kosza z uwagi na naruszenie pierwszego punktu regulaminu forum.
strefa euro zlozy sie na bankruta, ECB kupi papiery DB, bo jakze by inaczej?
DB jest too big to fail :)
takze bym sie tym nie przejmowal, troche inflacja wzrosnie co najwyzej i euro straci
--
Post trafił do kosza z uwagi na naruszenie pierwszego punktu regulaminu forum.
Re: Stock Market Crash 2018 - live comments
hossa do konca swiata i jeden dzien dluzej
tylko z drobnymi korektami, jak obecna 10%
zaden tam bear market, juz sie fed postara o niekonczaca sie hosse, chyba rzeczywiscie chodzi im o upuszczanie powietrza a nie o mega kryzys
bear market to moze byc w jakims EM a nie w USA
--
Post po raz drugi trafił do kosza z uwagi na naruszenie pierwszego punktu regulaminu. Za trzecim razem konto zostanie zablokowane.
tylko z drobnymi korektami, jak obecna 10%
zaden tam bear market, juz sie fed postara o niekonczaca sie hosse, chyba rzeczywiscie chodzi im o upuszczanie powietrza a nie o mega kryzys
bear market to moze byc w jakims EM a nie w USA
--
Post po raz drugi trafił do kosza z uwagi na naruszenie pierwszego punktu regulaminu. Za trzecim razem konto zostanie zablokowane.
Ostatnio zmieniony 26 lis 2018, 17:30 przez Martin78, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Waluty
Panowie czy ktoś mógłby podrzucić twitter Grega- z góry dziękuję.
Grzecznie zapytam, czy jesteś upoważniony :)
Może sobie nie życzy i woli ciszę i spokój.
Może sobie nie życzy i woli ciszę i spokój.
Re: Stopy Zwrotu z Funduszy Inwestycyjnych
Kris pisze: ↑23 gru 2018, 20:44Tak wyglądają portfele i ich stopy zwrotu polskich ekspertów (liga ekspertów hossy) https://www.analizy.pl/fundusze/liga-ek ... nsywny/max
Będzie pan zadowolony XD pracują dla nas najlepsi specjaliści
—
Post trafił do kosza ze względu na naruszenie pierwszego i drugiego punktu regulaminu.
Re: Waluty
@kris
I po co był ten post?
Miał zrobić na mnie wrażenie?
Nie potrzebny mi opiekun, żebym wiedział, jakie są w Polsce przepisy podatkowe. Jeśli natomiast Ty korzystasz z takich usług i dzięki temu
masz optymalizację podatkową, to czemu siedzisz tu godzinami i dopytujesz innych co robić? Twoje wpisy sugerują, że jednak nie masz opiekuna, albo
on też nie wie, co robić :-)
Jeżeli uważasz, że jestem w ciemnogrodzie, to proszę o jeden sensowny argument, taki, który wykaże, że nie mam racji.
Myślę też, że cezary, to duży chłopiec i nie potrzebuje adwokata ( opiekuna).
I po co był ten post?
Miał zrobić na mnie wrażenie?
Nie potrzebny mi opiekun, żebym wiedział, jakie są w Polsce przepisy podatkowe. Jeśli natomiast Ty korzystasz z takich usług i dzięki temu
masz optymalizację podatkową, to czemu siedzisz tu godzinami i dopytujesz innych co robić? Twoje wpisy sugerują, że jednak nie masz opiekuna, albo
on też nie wie, co robić :-)
Jeżeli uważasz, że jestem w ciemnogrodzie, to proszę o jeden sensowny argument, taki, który wykaże, że nie mam racji.
Myślę też, że cezary, to duży chłopiec i nie potrzebuje adwokata ( opiekuna).
Re: Podsumowanie tematu Stock Market Crash 2018
Makaron tylko jest mały problem z tym co wszyscy mówią rynek gieldiwy wyprzedza gospodarkę 6-12 miesiecy wczesniej
wszyscy kupuja $ ma chwile oddechu max rok moze mniej,ktos chetny to 2025roku ponizej 2pln bedzie i wtedy zloto fizyk brac co do jankow padl mi sygnal na tyg w piatek gdzie nas zaprowadzi hmm
—
Post przeniesiony do kosza ze względu na naruszenie regulaminu w zakresie gramatyki.
—
Post przeniesiony do kosza ze względu na naruszenie regulaminu w zakresie gramatyki.
Też pomału wchodzę w shorty boeing Microsoft Adobe us30 na razie tyłek parzy. Zobaczymy co dalej SL ustawione zobaczymy.
—
Używajcie proszę przecinków, bo inaczej takie posty będą lądowały w koszu.
—
Używajcie proszę przecinków, bo inaczej takie posty będą lądowały w koszu.
Jesteś pierwszą osobą w niemal dwuletniej historii tego forum, która doczekała się trwałej blokady konta. Gratuluje tego wybitnego osiągnięcia.